рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Fiat 500 Hybrid (2020-) – Zubri 213685

3.780 рсд

SKU: GTC1165 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE FIAT 500 HYBRID (2020-) – Zubri 213685

Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa

Gumene patosnice za Fiat 500 Hybrid (2020-) – Zubri 213685 su automobilski dodatak vrhunskog kvaliteta. One su izrađene od visokokvalitetne gume koja ne emituje neprijatne mirise. Sa ovim patosnicama, možete biti sigurni da će enterijer vašeg vozila biti zaštićen, čist i bez neprijatnih mirisa.

Tipske i originalne patosnice za vaš automobil

Nudimo tipske, originalne gumene patosnice koje su nedvosmisleno dizajnirane za Fiat 500 Hybrid (2020-) model automobila. Ove patosnice savršeno se uklapaju i odgovaraju za vaš tip vozila. Bez obzira na to da li želite crne, antracit (tamno-sive) ili bež boje, kod nas ćete pronaći upravo ono što vam je potrebno. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, a u zavisnosti od modela i tipa automobila, može sadržati samo prednje dve patosnice. Patosnice su projektovane tako da savršeno odgovaraju vašem vozilu i dodatno ga unaprede.

Dodatne karakteristike koje će vas oduševiti

Naše gumene patosnice su modernog dizajna i preciznih dimenzija. One poseduju fiksatore na prednjim patosnicama kako bi se dodatno učvrstile i sprečilo njihovo pomeranje. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi trajala duže. Patosnice su jednostavne za instalaciju i ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije. Sa ovim patosnicama, ne samo da ćete zaštiti vaš automobil, već ćete unaprediti i njegov izgled.

Osigurajte čist enterijer za vaše vozilo

Rub patosnica ima visinu od 12mm što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Zahvaljujući visokom kvalitetu gume i visokoj gustini, ove gumene patosnice su izuzetno lake za održavanje. Zaboravite na neprijatne mirise gume koje nalazite kod jeftinijih patosnica. Naše patosnice su proizvedene od materijala koji je TUV sertifikovan i nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. Sa ovim gumama, možete biti sigurni da činite pravu investiciju u zaštitu enterijera vašeg automobila.

Specifikacije (ako su dostupne)

[Specifications]

Prednosti

  • Izuzetan kvalitet: Napravljene od visokokvalitetne gume, ove patosnice garantuju dugotrajnu zaštitu za vaš automobil.
  • Precizne dimenzije i savršeno pristajanje: Tipski dizajn omogućava patosnicama da savršeno odgovaraju vašem Fiat 500 Hybrid (2020-) modelu.
  • Lako održavanje i bez mirisa: Gume visoke gustine omogućavaju jednostavno čišćenje, dok neprijatni mirisi gume nisu prisutni.

Nabavite gumene patosnice za vaš Fiat 500 Hybrid (2020-) danas!

Ne čekajte da se neželjeni tragovi i prljavština zadrže na enterijeru vašeg automobila. Nabavite gumene patosnice za Fiat 500 Hybrid (2020-) – Zubri 213685 i osigurajte čist i zaštićen prostor u vašem vozilu. Ne samo da ćete dobiti vrhunski kvalitet, već ćete i unaprediti izgled svog automobila. Ne propustite ovu priliku da sebi i svom vozilu obezbedite najbolju zaštitu.

Cena: [Cena]

Pogledajte našu celokupnu ponudu gumenih i tepih patosnica i pronađite sve što vam je potrebno za unapređenje svog automobila.

[CTA]

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja