рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Fiat 500 (2007-) – Zubri 213685

3.780 рсд

SKU: GTC1687 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE FIAT 500 (2007-) – Zubri 213685

Auto patosnice visokog kvaliteta bez neprijatnih mirisa.

Gumene patosnice trebaju biti više od samo zaštite za vaš automobil. One bi trebale biti praktičan i stilski dodatak koji će se uklopiti u enterijer vašeg vozila. Sa gumene patosnice za vaš Fiat 500 (2007-) od brenda Zubri 213685, dobićete upravo to – kvalitet, funkcionalnost i izgled koji odgovara vašem vozilu.

Tipske gumene patosnice

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i jasno odgovaraju vašem određenom modelu automobila. Bez brige o tome hoće li savršeno odgovarati, jer su ove patosnice dizajnirane specifično za Fiat 500 (2007-). To znači da će savršeno prianjati uz pod vašeg automobila i pružiti punu zaštitu od prljavštine, prašine i vlage.

Dizajn i boje

Patosnice su dostupne u tri različite boje – crnoj, antracit (tamno-sivoj) i bež, u zavisnosti od modela i tipa automobila. Bez obzira na boju koju odaberete, gumene patosnice će se uklopiti u unutrašnjost vašeg vozila i pružiti modernu i elegantnu estetiku.

Kvalitet i izdržljivost

Ove gumene auto patosnice su napravljene od visoko kvalitetne gume koja je izuzetno fleksibilna i izdržljiva. Sa visinom ruba od 12mm, patosnice će dodatno zaštititi enterijer vašeg vozila od prljavštine i nečistoće. Takođe, gumene patosnice su TUV sertifikovane i izrađene od materijala koji su odobreni od strane Evropske Unije. Možete se osećati sigurno i pouzdano znajući da je ovaj proizvod prošao stroge sigurnosne standarde.

Lako održavanje

Jedna od najvećih prednosti ovih gumene patosnica je njihova jednostavnost održavanja. Za razliku od jeftinijih patosnica koje mogu zadržavati miris gume, ove patosnice nemaju taj problem. Jednostavno ih možete očistiti sapunicom i vodom, a zatim ih osušiti kako bi izgledale kao nove.

Prednosti gumenih patosnica Fiat 500 (2007-) – Zubri 213685:

  • Tipske gumene patosnice koje savršeno odgovaraju za vaš Fiat 500 (2007-)
  • Dostupne u crnoj, antracit (tamno-sivoj) i bež boji
  • Izdržljive i fleksibilne, izrađene od visoko kvalitetne gume
  • Bez neprijatnih mirisa
  • Lako održavanje i čišćenje
  • TUV sertifikovane
  • Visina ruba od 12mm za dodatnu zaštitu enterijera vozila

Ne ugrožavajte izgled i čistoću unutrašnjosti vašeg Fiat 500 (2007-), već danas nabavite gumene patosnice Zubri 213685 koje će ispuniti vaše zahteve za kvalitetom, estetikom i zaštitom.

UVERITE SE U KVALITET GUMENIH PATOSNICA ZA VAŠ FIAT 500 (2007-) – ZUBRI 213685 I NARUČITE IH ODMAH!

(Promotional Call-to-action)

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja