рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice DS4 (2021-) – Zubri 223034

4.680 рсд

SKU: GTC1038 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE DS4 (2021-) – ZUBRI 223034

GUMENE PATOSNICE DS4 (2021-) – Zubri 223034 su vrhunskog kvaliteta, prilagođene vašim potrebama.

Opis proizvoda

Auto patosnice su izuzetnog kvaliteta bez neprijatnih mirisa. Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene.

Patosnice su crne, antracit (tamno-sive) ili bež boje, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, a u zavisnosti od modela i tipa automobila, set može da sadrži samo prednje dve patosnice.

Auto patosnice su modernog dizajna i poseduju precizne dimenzije koje savršeno odgovaraju vašem tipu vozila. Patosnice poseduju fiksatore na prednje dve patosnice kako bi se dodatno učvrstile i sprečilo njihovo pomeranje. Fiksatore poseduju samo patosnice gde je to fabrički predviđeno. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice.

Patosnice ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije. Svaka garnitura patosnica savršeno odgovara tipu vozila za koji je proizvedena. Rub patosnice ima visinu od 12 mm što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila.

Ove gumene auto patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise od gume poput nekih patosnica lošijeg kvaliteta. Auto patosnice su proizvedene od kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna. Gumene patosnice su TUV sertifikovane i svi materijali korišćeni pri njihovoj proizvodnji se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrejnoj od strane Evropske Unije.

Navedena cena je za 1 set gumenih patosnica.

Zemlja uvoza: Češka.

Pogledajte našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica.

Prednosti:

 • Izuzetnog kvaliteta
 • Originalne i tipske patosnice
 • Modernog dizajna
 • Precizne dimenzije koje savršeno odgovaraju vašem vozilu
 • Dodatno ojačana vozačeva patosnica za duži vek trajanja
 • Lake za održavanje
 • Bez neprijatnih mirisa
 • TUV sertifikovane
 • Materijali odobreni od strane Evropske Unije
 • Visokokvalitetna guma visoke gustine
 • Fiksatori za dodatnu sigurnost
 • Visina ruba od 12mm za čistoću enterijera vozila

Nemojte propustiti ovu sjajnu ponudu! Poručite već danas!

(Please note that the above product description is written based on the given product information and does not reflect the actual features or benefits of the product)

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja