рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Daewoo Nubira (2003-2008) – Zubri 213574

3.780 рсд

SKU: GTC2093 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE DAEWOO NUBIRA (2003-2008) – Zubri 213574

– Izuzetan kvalitet i praktičnost, bez neprijatnih mirisa –

Gumene patosnice marke Zubri 213574 su posebno dizajnirane za Daewoo Nubira modele iz perioda 2003-2008. Njihov visok kvalitet i funkcionalnost čine ih izuzetno pouzdanim izborom za vaše vozilo. Ove patosnice su crne boje, modernog dizajna i preciznih dimenzija koje savršeno odgovaraju enterijeru vašeg automobila.

– Savršeno se uklapaju u vaše vozilo –

Sve gumene patosnice Zubri 213574 su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju vašem modelu automobila. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice. U zavisnosti od modela i tipa vozila, set može da sadrži samo prednje dve patosnice. Patosnice poseduju fiksatore na prednjim dve patosnice kako bi se dodatno učvrstile i sprečile pomeranje. Fiksatore poseduju samo patosnice gde je to fabrički predviđeno. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice. Patosnice ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije. Svaka garnitura patosnica savršeno odgovara tipu vozila za koji je proizvedena.

– Osigurajte čist i uredan enterijer svog vozila –

Rub patosnice ima visinu od 12mm, što dodatno osigurava čistu unutrašnjost vašeg vozila. Ove gumene patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise poput nekih patosnica lošijeg kvaliteta. Proizvedene su od visoko guste gume, koja je izuzetno fleksibilna i pruža izuzetnu udobnost i praktičnost prilikom korišćenja.

– Sigurnost i kvalitet koje možete verovati –

Gumene patosnice Zubri 213574 su TUV sertifikovane, što garantuje njihovu visoku kvalitetu i sigurnost. Svi materijali korišćeni pri proizvodnji ovih patosnica nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. Možete biti potpuno sigurni da korišćenjem ovih patosnica ne izlažete sebe niti svoju porodicu štetnim materijalima.

– Dostupne boje i setovi –

Gumene patosnice su dostupne u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, ali je moguće i da set sadrži samo prednje dve patosnice, u zavisnosti od modela i tipa automobila.

– Idealan izbor za vaš Daewoo Nubira –

Uz gumene patosnice Zubri 213574, vaš Daewoo Nubira će dobiti potpuno novu dimenziju udobnosti i elegancije. Ne samo da ćete zaštititi enterijer svog vozila od prljavštine i habanja, već ćete i dodati dodatni nivo stila i sofisticiranosti. Vaši putnici će primetiti razliku i uživaće u udobnosti i čistoći vašeg vozila.

– Prednosti:
– Izuzetan kvalitet i funkcionalnost
– Tipske patosnice koje savršeno odgovaraju vašem vozilu
– Visok nivo udobnosti i praktičnosti

Naručite svoje gumene patosnice Zubri 213574 danas i doživite potpunu transformaciju enterijera svog Daewoo Nubire!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja