рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Citroen Jumpy II (2007-2016) 2. red – Frogum 542971

2.880 рсд

SKU: GTC1324 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE CITROEN JUMPY II (2007-2016) 2. RED – FROGUM 542971

Gumene patosnice su neprikosnoveni dodatak vašem automobilu. Ne samo da štite enterijer od prljavštine i habanja, već i dodaju eleganciju i stil vašem vozilu. Uz gumene patosnice brenda Frogum, dobićete vrhunski proizvod koji ispunjava visoke standarde kvaliteta.

IZUZETAN KVALITET I BEZ MIRISA

Sa gumenim patosnicama brenda Frogum dobićete proizvod izuzetnog kvaliteta. Patosnice su napravljene od visokokvalitetne gume koja garantuje dug vek trajanja. Ono što je još impresivnije, ove patosnice nemaju neprijatan miris koji je često prisutan kod patosnica lošijeg kvaliteta. Možete biti sigurni da će vaš automobil uvek mirisati sveže i prijatno.

TIPSKE I ORIGINALNE PATOSNICE

Naravno, kada kupujete gumene patosnice, želite da budete sigurni da odgovaraju savršeno vašem automobilu. Sa gumenim patosnicama brenda Frogum, dobijate tipske i originalne patosnice koje su precizno dizajnirane za Citroen Jumpy II (2007-2016) 2. red. Nećete imati nikakvih problema sa njihovom instalacijom jer su patosnice nedvosmisleno prilagođene vašem vozilu.

MODERAN DIZAJN I FUNKCIONALNOST

Gumene patosnice brenda Frogum su crne boje, što im daje elegantan i suptilan izgled. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice. U zavisnosti od modela i tipa automobila, set može sadržati samo prednje dve patosnice. Bez obzira na to koju garnituru patosnica dobijate, možete biti sigurni da će savršeno odgovarati enterijeru vašeg vozila.

Važno je napomenuti da vozačeva patosnica ima dodatno ojačanje, što produžava njen vek trajanja. Takođe, patosnice su opremljene fikserima na prednjim dveju patosnica kako bi se dodatno učvrstile i sprečilo njihovo pomeranje. Ove fiksatore imaju samo patosnice gde je to fabrički predviđeno. Nećete morati da vršite bilo kakve dodatne modifikacije kako biste ih koristili. Sve što treba da uradite je da ih postavite i uživate u njihovim prednostima.

VISOKA ČISTOĆA I LAKO ODRŽAVANJE

Jedna od glavnih prednosti ovih gumenih patosnica je visina ruba od 12mm. To obezbeđuje dodatnu čistoću enterijera vašeg vozila, sprečavajući prljavštinu i vodu da dospe do tepiha. Možete biti sigurni da će vaš automobil uvek biti čist i uredan.

Ove gumene patosnice su izuzetno lake za održavanje. Jednostavno ih izvadite iz vozila i obrišite vlažnom krpom kako biste uklonili prljavštinu i mrlje. Nećete morati da provodite sate na čišćenje tepiha, jer ćete sa ovim gumicama imati brzu i jednostavnu opciju održavanja.

TUV SERTIFIKOVANE I BEZBEDNE

Sigurnost je uvek na prvom mestu. Zato je bitno da gumene patosnice koje koristite budu proverene i sertifikovane. Gumene patosnice brenda Frogum su TUV sertifikovane, što znači da su prošle rigorozne bezbednosne testove. Takođe, svi materijali korišćeni pri proizvodnji ovih patosnica se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. Možete biti potpuno sigurni da koristite proizvod koji je bezbedan za vas i vašu porodicu.

SPECIFIKACIJE

  • Tip: Gumene patosnice
  • Model: Citroen Jumpy II (2007-2016) 2. red
  • Brend: Frogum
  • Boja: Crna
  • Set: Dve prednje i dve zadnje tipske patosnice (u zavisnosti od modela, set može sadržati samo prednje dve patosnice)
  • Fiksatori: Da, na prednjim dveju patosnica (samo gde je fabrički predviđeno)
  • Visina ruba: 12mm
  • Materijal: Gumena masa visoke gustine
  • Bez mirisa: Da
  • Sertifikacija: TUV sertifikovane
  • Zemlja proizvodnje/uvoza: Poljska

PREDNOSTI

  • Izuzetan kvalitet i bez mirisa
  • Tipske i originalne patosnice
  • Modern dizajn i funkcionalnost
  • Visoka čistoća i lako održavanje
  • TUV sertifikovane i bezbedne
  • Precizan raspored fiksera
  • Dodatno ojačana vozačeva patosnica
  • Prilagođene za Citroen Jumpy II (2007-2016) 2. red

NARUČITE GUMENE PATOSNICE CITROEN JUMPY II (2007-2016) 2. RED – FROGUM 542971 I UŽIVAJTE U VRHUNSKOJ KVALITETU!

Sada je pravo vreme da svoj automobil opremite gumenim patosnicama brenda Frogum. Nemojte žrtvovati čistoću i stil zbog jeftinih patosnica koje se brzo troše. Sa gumicama brenda Frogum, dobićete proizvod koji će vašem vozilu pružiti dugotrajnu zaštitu i estetski izgled.

Kliknite na dugme “Dodaj u korpu” i obezbedite gumene patosnice koje će vašem automobilu pružiti vrhunsku zaštitu i udobnost.

Posebna ponuda: Kupovinom gumica brenda Frogum dobijate sigurnost i kvalitet koji dugo traju. Ne propustite priliku i poručite ih danas!


Prednosti:
– Izuzetan kvalitet i bez mirisa
– Tipske i originalne patosnice
– Modern dizajn i funkcionalnost

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja