рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Citroen C5X (2022-) – Zubri 223037

4.680 рсд

SKU: GTC1113 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE CITROEN C5X (2022-) – ZUBRI 223037

Gumene patosnice su sve ono što vaš automobil treba kako bi izgledao savršeno. Ove patosnice su specijalno dizajnirane za Citroen C5X (2022-) i garantuju vrhunski kvalitet i udobnost.

KVALITETNE I BEZ MIRISA

Auto patosnice su izuzetno visokog kvaliteta, a najbolje od svega je što nemaju neprijatne mirise. Možete biti sigurni da će vaš automobil uvek mirisati sveže i prijatno.

TIPSKA I ORIGINALNA REŠENJA

Sve gumene patosnice koje nudimo su tipske i originalne. To znači da su pažljivo dizajnirane za određeni model automobila i savršeno se uklapaju. Bez ikakvih nedoumica, možete biti sigurni da će ove patosnice odgovarati vašem Citroen C5X (2022-).

RAZLIČITE BOJE

Na raspolaganju vam je izbor između crnih, antracit (tamno-sivih) ili bež boja, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Tako možete prilagoditi izgled svog automobila i odabrati boju koja vam najviše odgovara.

MODERAN DIZAJN

Auto patosnice imaju moderan dizajn i precizne dimenzije koje savršeno odgovaraju vašem tipu vozila. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, a u zavisnosti od modela automobila, set može sadržavati samo prednje dve patosnice.

DODATNA UČVRŠĆENJA I FIKSATORI

Da biste sprečili pomeranje patosnica, one su opremljene fiksatorima na prednjim dveju patosnica. Ovi fiksatori dodatno učvršćuju patosnice i obezbeđuju stabilnost tokom vožnje. Važno je napomenuti da fiksatori postoje samo tamo gde je to fabrički predviđeno.

DUGOTRAJNOST I ODRŽAVANJE

Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi imala duži vek trajanja. Vaša investicija će biti sigurna jer će ove gumene patosnice trajati dugo vremena. Takođe, patosnice ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije kako bi se instalirale u vaš automobil.

VISINA RUBA ZAČIŠĆENOST ENTERIJERA

Rub gumene patosnice ima visinu od 12mm, što znači da će dodatno zaštiti unutrašnjost vašeg vozila od prljavštine i vlage. Ove patosnice će osigurati da vaš automobil bude uvek čist i uredan.

TUV SERTIFIKAT I BEZBEDNOST

Gumene patosnice su TUV sertifikovane, što znači da ispunjavaju najviše standarde kvaliteta i bezbednosti. Svi materijali koji se koriste u proizvodnji ovih patosnica su odobreni od strane Evropske Unije.

SPECIFIKACIJE

  • Tip: Gumene patosnice
  • Kompatibilnost: Citroen C5X (2022-)
  • Boja: Crna, antracit (tamno-siva), bež
  • Set: Dve prednje patosnice, dve zadnje patosnice (u zavisnosti od modela)
  • Rub: Visina od 12mm

PREDNOSTI

  • Izuzetno visok kvalitet
  • Bez neprijatnih mirisa
  • Tipska i originalna rešenja za vaš automobil

ZAKLJUČAK

Gumene patosnice Citroen C5X (2022-) – Zubri 223037 su vrhunsko rešenje za vaš automobil. Pružaju udobnost, zaštitu i izuzetan kvalitet, bez kompromisa. Izaberite patosnice koje će savršeno odgovarati vašem vozilu i uživajte u čistoći i udobnosti svaki put kada sednete za volan.

Naručite svoj set gumenih patosnica odmah i unapredite svoj automobil!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja