рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Citroen C5 (2005-2008) – Zubri 213550

3.780 рсд

SKU: GTC2067 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE CITROEN C5 (2005-2008) – Zubri 213550

Gumene patosnice za vaš Citroen C5 koji će vas oduševiti!

Auto patosnice su neizostavan dodatak za svaki automobil. Ako želite da zaštitite enterijer svog vozila od prljavštine, vlage i habanja, gumene patosnice su pravi izbor za vas. Uz to, naš set gumenih patosnica specijalno je dizajniran za Citroen C5 (2005-2008) model, što znači da će savršeno odgovarati vašem vozilu.

Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa

Kada je u pitanju kvalitet, mi ne pravimo kompromise. Naše gumene patosnice su izrađene od visokokvalitetne gume koja je otporna na habanje i visoku gustinu. Vaša sigurnost nam je na prvom mestu, zato su naše patosnice TUV sertifikovane, a svi materijali koji su korišćeni pri proizvodnji se nalaze na bezbednosnoj listi materijala odobrenoj od strane Evropske Unije. Takođe, ne morate brinuti o neprijatnim mirisima od gume, jer naše patosnice nemaju tu manu kao neki jeftiniji modeli.

Jednostavno čišćenje i održavanje

Znamo da vam je vaše vreme dragoceno, zato smo se potrudili da naše gumene patosnice budu veoma jednostavne za održavanje. Samo ih obrišite vlažnom krpom ili ih isperite vodom i biće kao nove. Zahvaljujući visokom kvalitetu materijala, ne morate se bojati da će patosnice izgubiti svoj oblik ili postati neupotrebljive nakon pranja.

Potpuno tipske patosnice za vaš Citroen C5

Jedna od najvećih prednosti naših gumnih patosnica je to što su one tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za vaš Citroen C5 (2005-2008). To znači da će se savršeno uklopiti u vaše vozilo, bez ikakvih modifikacija ili prilagođavanja. Naše patosnice dolaze u setu od dve prednje i dve zadnje patosnice, a u zavisnosti od modela i tipa automobila, set može sadržati i samo dve prednje patosnice. Bez obzira na to koji set izaberete, možete biti sigurni da će savršeno odgovarati vašem Citroen C5.

Dodatno ojačane i učvršćene patosnice

Vaša bezbednost i udobnost su nam veoma važni, zato smo posebnu pažnju posvetili vozačevoj patosnici. Ona je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice i obezbedila maksimalna podrška vašim nogama tokom vožnje. Takođe, patosnice su opremljene fikserima na prednjim dve patosnice kako bi se dodatno učvrstile i sprečilo njihovo pomeranje prilikom ulaska i izlaska iz vozila. Vaša sigurnost i udobnost su nam na prvom mestu!

Modernog dizajna i visokokvalitetne izrade

Naše gumene patosnice nisu samo funkcionalne, već su i estetski privlačne. One su modernog dizajna i preciznih dimenzija, tako da će se savršeno uklopiti u enterijer vašeg Citroen C5. Rub patosnica ima visinu od 12mm, što dodatno osigurava da čistoća vašeg vozila ostane neprikosnovena. Takođe, paleta boja koju nudimo vam omogućava da odaberete onu koja najbolje odgovara enterijeru vašeg vozila – crna, antracit (tamno-siva) ili bež.

Nabavite svoj set gumenih patosnica danas!

Sav prikazani set gumenih patosnica je jednostavan za instalaciju i ne zahteva nikakve dodatne modifikacije ili prilagođavanja. Bez obzira na vremenske uslove i uslove vožnje, naše gumene patosnice će vam pružiti zaštitu i udobnost koje zaslužujete. Budite sigurni da je svaka garnitura patosnica pažljivo proverena i testirana kako bi se obezbedio najviši kvalitet proizvoda.

Prednosti:

  • Visokokvalitetna guma bez neprijatnih mirisa
  • Odgovara specifično za Citroen C5 (2005-2008)
  • Jednostavno čišćenje i održavanje
  • Tipske patosnice
  • Dodatno ojačane i učvršćene patosnice
  • Modernog dizajna i visokokvalitetne izrade

Nabavite svoj set gumenih patosnica danas i uživajte u zaštiti i udobnosti koje vam pružaju! Vaš Citroen C5 će vam biti zahvalan.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja