рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Citroen C4 Aircross (2012-2017) – Zubri 215374

3.780 рсд

SKU: GTC1260 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE CITROEN C4 AIRCROSS (2012-2017) – ZUBRI 215374

Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa

Gumene patosnice za Citroen C4 Aircross (2012-2017) brenda Zubri 215374 su pravi izbor za vaš automobil. Ove gumene patosnice su izuzetnog kvaliteta, što vam omogućava da uživate u njima bez ikakvih neprijatnih mirisa.

Precizan dizajn koji odgovara vašem vozilu

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene. Ove patosnice su crne, antracit (tamno-sive) ili bež boje u zavisnosti od modela i tipa vozila. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, a u zavisnosti od modela i tipa automobila, set može sadržati samo prednje dve patosnice.

Dodatno ojačane patosnice za veću izdržljivost

Auto patosnice su modernog dizajna, preciznih dimenzija koje savršeno odgovaraju vašem tipu vozila. Patosnice poseduju fiksatore na prednje dve patosnice kako bi se dodatno učvrstile i sprečile pomeranje. Fiksatore poseduju samo patosnice gde je to fabrički predviđeno. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice. Patosnice ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije. Svaka garnitura patosnica savršeno odgovara tipu vozila za koji je proizvedena.

Visok kvalitet i trajnost

Rub patosnice ima visinu od 12mm što dodatno osigurava čištoću enterijera vašeg vozila. Ove gumene auto patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise od gume poput nekih patosnica lošijeg kvaliteta. Auto patosnice su proizvedene od kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna. Gumene patosnice su TUV sertifikovane i svi materijali korišćeni pri proizvodnji auto patosnica se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Specifikacije:

  • Zemlja proizvodnje/uvoza: Češka

Prednosti

  • Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Precizan dizajn koji odgovara vašem vozilu
  • Dodatno ojačane patosnice za veću izdržljivost

Neka i vaš Citroen C4 Aircross (2012-2017) ima patosnice koje će ga štititi i estetski unaprediti. Ne čekajte više, nabavite gumene patosnice brenda Zubri 215374 i uživajte u kvalitetu i udobnosti koje pružaju.

Poručite odmah i zaštitite vaše vozilo!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja