рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Chevrolet Captiva (2006-) – Zubri 214945

3.780 рсд

SKU: GTC1783 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE CHEVROLET CAPTIVA (2006-) – ZUBRI 214945

Gumene patosnice bez neprijatnih mirisa za vaš Chevrolet Captiva

Gumene patosnice Chevrolet Captiva (2006-) – Zubri 214945 su izuzetnog kvaliteta i pružaju neophodnu zaštitu za vaš automobil. Bez obzira na to da li imate aktivni životni stil ili putujete s decom, ove patosnice će vam omogućiti da održavate enterijer vašeg vozila čistim i urednim.

Tipske i originalne gumene patosnice za Chevrolet Captiva

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene. Naše patosnice su modernog dizajna, preciznih dimenzija koje savršeno odgovaraju vašem Chevrolet Captiva. Svaka garnitura patosnica savršeno odgovara tipu vozila za koji je proizvedena.

Napredak u dizajnu i kvalitetu

Patosnice su crne, antracit (tamno-sive) ili bež boje, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, a u zavisnosti od modela i tipa automobila, set može da sadrži samo prednje dve patosnice. Patosnice su izrađene od visoko kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna, čime se osigurava njihova dugotrajnost i otpornost na habanje.

Dodatna sigurnost i funkcionalnost

Gumene patosnice Chevrolet Captiva (2006-) – Zubri 214945 poseduju fiksatore na prednje dve patosnice kako bi se dodatno učvrstile i sprečile pomeranje. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice. Uz visinu ruba patosnice od 12mm, obezbeđuje se dodatna zaštita za enterijer vašeg vozila.

TUV sertifikovane gumene patosnice

Ove gumene patosnice su TUV sertifikovane, što znači da ispunjavaju visoke standarde kvaliteta, pouzdanosti i sigurnosti. Svi materijali korišćeni pri proizvodnji auto patosnica se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. Možete biti sigurni da se brinemo o vašoj bezbednosti i zadovoljstvu.

Jednostavno održavanje i trajnost

Ove gumene auto patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise, za razliku od nekih patosnica lošijeg kvaliteta. Zahvaljujući visokokvalitetnoj gumi koja je visoke gustine, patosnice su izuzetno fleksibilne i prilagođavaju se svim uslovima vožnje.

Specifikacije:

  • Boja: Crna, antracit (tamno-siva) ili bež (u zavisnosti od modela i tipa vozila)
  • Visina ruba patosnice: 12mm
  • Set patosnica: Dve prednje i dve zadnje tipske patosnice (u zavisnosti od modela i tipa vozila, set može da sadrži samo prednje dve patosnice)
  • Fiksatori: Da (samo na prednjim patosnicama)
  • Dodatno ojačanje vozačeve patosnice
  • Materijal: Kvalitetna guma visoke gustine
  • TUV sertifikovane

Prednosti

  • Izuzetan kvalitet i trajnost
  • Tipske patosnice koje savršeno odgovaraju vašem Chevrolet Captiva
  • Potpuna zaštita za enterijer vašeg vozila
  • Fiksatori koji sprečavaju pomeranje patosnica
  • Dodatno ojačanje vozačeve patosnice
  • Bez neprijatnih mirisa
  • TUV sertifikovane gumene patosnice

Sada je pravo vreme da svoj Chevrolet Captiva opremite gumene patosnice Chevrolet Captiva (2006-) – Zubri 214945! Uverite se u njihovu kvalitet i trajnost danas!

image link

Buy Now

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja