рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Chevrolet Aveo (2004-2010) – Zubri 213574

3.780 рсд

SKU: GTC1639 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE CHEVROLET AVEO (2004-2010) – ZUBRI 213574

Izuzetno kvalitetne gumene patosnice koje momentalno odgovaraju vašem Chevrolet Aveo automobilu!

Gumene patosnice Chevrolet Aveo (2004-2010) – Zubri 213574 su savršen izbor za sve vlasnike ovog modela vozila. Patosnice su originalne i tipske, pružajući idealno prileganje i zaštitu prostora unutar vašeg automobila.

Specifikacije:

  • Boja: Crna, antracit (tamno-siva) ili bež (u zavisnosti od modela i tipa vozila)
  • Set se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice (set može da sadrži samo prednje dve patosnice, u zavisnosti od modela)
  • Fiksatori na prednjim patosnicama osiguravaju da se ne pomeraju
  • Vozačeva patosnica je dodatno ojačana za duži vek trajanja
  • Visina ruba patosnice je 12mm, obezbeđujući čistoću unutrašnjosti vozila
  • Izrađene od kvalitetne gume visoke gustine
  • TUV sertifikovane

Auto patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise. Njihova moderna i precizna izrada garantuje savršeno prileganje vašem Chevrolet Aveo vozilu.

Uživajte u čistoj, urednoj i elegantnoj unutrašnjosti svog automobila uz ove gumene patosnice. Bez obzira da li je napolju kiša, sneg ili blato, vaše patosnice će štititi pod od prljavštine i održavati ga suvim i čistim.

Učinite svoje putovanje ugodnijim i udobnijim uz gumene patosnice Chevrolet Aveo (2004-2010) – Zubri 213574!

PREDNOSTI

  • Idealno prileganje: Ove gumene patosnice su dizajnirane da savršeno odgovaraju vašem Chevrolet Aveo vozilu. Precizne dimenzije garantuju da se patosnice besprekorno uklope u prostor unutar automobila.
  • Dodatna čistoća: Zahvaljujući visokom rubu od 12mm, ove patosnice će sprečiti prljavštinu, vodu i blato da se prospu po podu vašeg vozila. Vaš automobil će izgledati čistiji i uredniji nego ikad.
  • Izuzetan kvalitet: Gumene patosnice su visokog kvaliteta, izrađene od gume visoke gustine. Fleksibilnost i izdržljivost garantuju dugotrajnu upotrebu i zaštitu vašeg poda.

NARUČITE GUMENE PATOSNICE CHEVROLET AVEO (2004-2010) – ZUBRI 213574 DANAS I ZAŠTITITE SVOJ AUTOMOBIL U STILU!

Zapamtite, ove gumene patosnice su tipske i pružaju neprikosnovenu zaštitu i izgled za vaš Chevrolet Aveo (2004-2010). Ne dozvolite da prljavština pokvari izgled unutrašnjosti vašeg automobila. Uz gumene patosnice Chevrolet Aveo (2004-2010) – Zubri 213574, više se ne brinite o flekama i nečistoći. Priuštite sebi i svom vozilu dodatni komfor i sigurnost.

PREDNOSTI PATOSNICA:

  • Idealno prileganje
  • Dodatna čistoća
  • Izuzetan kvalitet

Napomena: Ove patosnice ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije. Set sadrži prednje i zadnje patosnice, osim u slučaju modela koji zahtevaju samo prednje patosnice. Proverite ponudu gumenih i tepih patosnica na OXO MARKET-u i pronađite savršenu za vaš automobil!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja