рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice BMW 7 (F01) (2008-2015) – Frogum 402317

4.680 рсд

SKU: GTC1495 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE BMW 7 (F01) (2008-2015) – Frogum 402317

Prednosti

  • Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa.
  • Tipske patosnice, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila.
  • Modernog dizajna i preciznih dimenzija koje savršeno odgovaraju vašem tipu vozila.
  • Fiksatori na prednjim patosnicama sprečavaju pomeranje.
  • Dodatno ojačana vozačeva patosnica za produženi vek trajanja.
  • Visok rub od 12mm osigurava čistoću enterijera.
  • Izuzetno lake za održavanje bez neprijatnih mirisa.
  • Proizvedene od kvalitetne gume visoke gustine.
  • TUV sertifikovane, sa materijalima odobrenim od strane Evropske Unije.

Automobil je vaše drugo kućno hvatište, zar ne? Želite da se osećate udobno i zaštićeno dok putujete. A gumene patosnice BMW 7 (F01) (2008-2015) – Frogum 402317 su upravo ono što vašem BMW-u nedostaje!

Premium kvalitet

Kada kupujete auto patosnice, želite da budete sigurni da su od izuzetnog kvaliteta. Nema ničeg goreg nego miris jeftinih patosnica koji se širi po vašem automobilu. Sa Frogum gumene patosnice možete biti potpuno sigurni da će vaš automobil mirisati sveže, bez neprijatnih mirisa. Kvalitet materijala je izuzetan, a vi nećete biti izloženi toksičnim hemikalijama.

Savršeno odgovaraju vašem BMW-u

Tipske patosnice su dizajnirane tačno prema specifikacijama za BMW 7 (F01) (2008-2015). Nikada nećete morati brinuti da patosnice ne odgovaraju vašem vozilu. One su originalne i proizvedene su samo za vaš BMW model. Dimenzije su precizne i patosnice savršeno se uklapaju u prostor za noge. Neće biti neželjenih pomeranja ili klizanja, jer fiksatori na prednjim patosnicama dodatno ih učvršćuju.

Dizajn i praktičnost

Ove gumene patosnice su savremenog dizajna, pružajući vašem BMW-u elegantan izgled. Crna boja se lako usklađuje sa enterijerom. Visok rub od 12mm osigurava da prljavština i vlaga neće dospevati na vaše podne prostirke. Vaš automobil će uvek izgledati čisto i očuvano.

Lako održavanje

Znamo da želite patosnice koje su jednostavne za održavanje. Negativni mirisi od gume? To nećete dobiti sa Frogum gumene patosnice. One su proizvedene od visoko guste gume koja je fleksibilna, ali i izdržljiva. To znači da će patosnice ostati u odličnom stanju dugo vremena, čak i nakon intenzivne upotrebe. Čišćenje je brzo i jednostavno – samo ih obrišite vlažnom krpom i biće kao nove.

Sigurnost i sertifikacija

Vaša sigurnost nam je vrlo važna. Zato su Frogum gumene patosnice TUV sertifikovane i prošle su sve bezbednosne testove. Materijali koji su korišćeni prilikom proizvodnje patosnica nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. Možete biti sigurni da je svaki detalj pažljivo razmotren i da je bezbedan za vas i vašu porodicu.

Zaključak

Gumene patosnice BMW 7 (F01) (2008-2015) – Frogum 402317 su najbolji izbor za vaš automobil. Ne samo da pružaju odličnu zaštitu od prljavštine, nego i dodaju stil i eleganciju. Sa visokim kvalitetom, preciznim dimenzijama i bezbednošću sertifikacije, ove patosnice su ulaganje koje će se isplatiti. Zaštitite svoj automobil i uživajte u vožnji sa Frogum gumene patosnice.

Ciljajte visoko i postignite savršenstvo sa Frogum gumene patosnice!

Specifikacija

  • Model: BMW 7 (F01) (2008-2015)
  • Boja: Crna
  • Set sadrži: Dve prednje i dve zadnje patosnice
  • Visina ruba: 12mm
  • Zemlja proizvodnje/uvoza: Poljska

Prednosti

  • Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Tipske patosnice koje savršeno odgovaraju vašem BMW-u
  • Fiksatori na prednjim patosnicama sprečavaju pomeranje
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja