рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice BMW 5 Touring G31 (2017-) – Lampa 24503

5.200 рсд

SKU: GTC1317 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE BMW 5 TOURING G31 (2017-) – Lampa 24503

Gumene patosnice visokog kvaliteta za vaš BMW automobil

Auto patosnice su neizostavan dodatak za održavanje čistoće unutrašnjosti vašeg vozila. Sa Lampa gumenim patosnicama, možete biti sigurni da će vaš BMW 5 Touring G31 (2017-) biti zaštićen od prljavštine, vlage i habanja. Ove patosnice su izuzetnih performansi i kvaliteta, pružajući vam izdržljivost i estetiku koje zaslužujete.

Precizno dizajnirane patosnice koje savršeno odgovaraju vašem vozilu

Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, koje su napravljene tačno prema dimenzijama vašeg BMW 5 Touring G31 (2017-). To znači da nećete morati da brinete o njihovom pomeranju ili neodgovarajućem izgledu. Patosnice su opremljene fikserima na prednjim dveju patosnica kako bi se dodatno osigurala njihova postavka i sprečilo pomeranje. Dodatno, vozačeva patosnica je posebno ojačana kako bi duže trajala, pružajući vam dugotrajnu zaštitu.

Osigurajte čistoću svog vozila uz visokokvalitetne gumene patosnice

Rub patosnica ima visinu od 12mm, što dodatno osigurava da prljavština, vlaga i tečnosti neće završiti na unutrašnjosti vašeg BMW 5 Touring G31 (2017-). Ove gumene patosnice su izuzetno lake za održavanje i ne emituju neprijatne mirise koji mogu biti prisutni kod patosnica lošijeg kvaliteta. Izrađene su od visoko guste gume koja je izuzetno fleksibilna, pružajući vam udobnost i trajnost.

Bezbednost i pouzdanost garantovane sertifikatima i odobrenjima

Lampa gumene patosnice su TUV sertifikovane, što znači da su prošle rigorozne testove bezbednosti. Svi materijali koji se koriste pri proizvodnji su odobreni od strane Evropske Unije i nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS). Ovo vam daje dodatnu sigurnost kada je u pitanju kvalitet proizvoda koji stavljate u svoj automobil.

Pogledajte kompletnu ponudu gumenih patosnica za druge modele

Ako želite da istu kvalitetnu zaštitu pružite i svom drugom vozilu, posetite zvaničnu stranicu proizvoda na OXO MARKET. Tamo možete pronaći širok izbor gumene patosnice za različite modele automobila.

Prednosti

  • Precizno dizajnirane tipske patosnice koje savršeno odgovaraju vašem BMW 5 Touring G31 (2017-)
  • Visina ruba od 12mm osigurava čistoću unutrašnjosti vašeg vozila
  • Izrađene od visoko guste gume visoke kvaliteta za dugotrajnost i udobnost

Napomena: Slike proizvoda su ilustrativne prirode i mogu se razlikovati od stvarnog izgleda. Proizvođač zadržava pravo promene dizajna bez prethodne najave.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja