рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice BMW 4 (F32/F33/F36) (2013-2020) – Frogum 402133

3.780 рсд

SKU: GTC1496 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE BMW 4 (F32/F33/F36) (2013-2020) – Frogum 402133

Gumene patosnice za vaš BMW 4 su izuzetnog kvaliteta i bez neprijatnih mirisa. Ove auto patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju vašem vozilu. Dobijate set od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice koje su crne boje. Važno je napomenuti da set može da sadrži samo prednje dve patosnice, zavisno od modela i tipa automobila.

AKO ČUVA AUTO, TI ČUVAŠ MENE

Ove gumene patosnice imaju modern dizajn i precizne dimenzije koje savršeno odgovaraju vašem vozilu. Prednje dve patosnice imaju fiksatore koji dodatno učvršćuju patosnice i sprečavaju njihovo pomeranje. Dodatno, vozačeva patosnica je ojačana kako bi se produžio vek trajanja. Najbolje od svega je da ove patosnice ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije, već se jednostavno postavljaju i uklapaju u vaše vozilo.

VIŠE OD OBIČNIH PATOSNICA

Rub patosnica ima visinu od 12mm što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Ove gumene patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise poput nekih patosnica lošijeg kvaliteta. Izrađene su od visokokvalitetne gume koja je fleksibilna i izdržljiva. Takođe, važno je napomenuti da su ove gumene patosnice TUV sertifikovane, a svi materijali korišćeni pri njihovoj proizvodnji su odobreni od strane Evropske Unije.

NE BRINITE O CENI

Cena koju vidite je za jedan set gumenih patosnica. Ako ste u potrazi za kvalitetnim patosnicama koje će savršeno odgovarati vašem BMW 4, onda su ove gumene patosnice pravi izbor za vas.

Pogledajte našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica i odaberite pravu za vaše vozilo.

PREDNOSTI:

  • Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Modern dizajn i precizne dimenzije
  • Lak za održavanje i nema neprijatne mirise

[PORUČITE SVOJ SET GUMENIH PATOSNICA ZA BMW 4]

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja