рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Audi Q7 (2005-2015) – Zubri 212744

4.680 рсд

SKU: GTC2033 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE AUDI Q7 (2005-2015) – Zubri 212744

Izuzetnog kvaliteta bez neprijatnih mirisa

Gumene patosnice Audi Q7 (2005-2015) – Zubri 212744 su vrhunskog kvaliteta i ne izazivaju neprijatne mirise. Sa njima će vaš automobil izgledati i mirisati sveže i čisto.

Tipske i originalne

Ove gumene patosnice su tipske, originalne i bez ikakve sumnje odgovaraju vašem automobilu. Bez brige oko dimenzija i prilagođavanja, ove patosnice će savršeno ležati u vašem Audi Q7 (2005-2015).

Moderan dizajn i precizne dimenzije

Auto patosnice su crne, antracit (tamno-sive) ili bež boje, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, dok set za određene modele može sadržati samo prednje dve patosnice. Bez obzira na boju i model, ove patosnice su modernog dizajna sa preciznim dimenzijama koje savršeno odgovaraju vašem tipu vozila.

Dodatno učvršćenje

Patosnice poseduju fiksatore na prednje dve patosnice kako bi se dodatno učvrstile i sprečilo njihovo pomeranje. Fiksatori se nalaze samo na patosnicama gde je to fabrički predviđeno. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice. Ove patosnice ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije. Svaka garnitura patosnica savršeno odgovara tipu vozila za koji je proizvedena.

Visok rub za čist enterijer

Rub patosnice ima visinu od 12mm, što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Ne brinite se o prljavštini i vlazi koja može oštetiti tepih vašeg automobila. Ove gumene patosnice će zadržati prljavštinu i vlagu podno kontrolom.

Jednostavno održavanje i bezbednost

Ove gumene auto patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise gume koje se često javljaju kod patosnica lošijeg kvaliteta. Proizvedene su od kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna. Možete biti sigurni u njihovu bezbednost, jer su gumene patosnice TUV sertifikovane, a svi materijali korišćeni pri proizvodnji se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Prednosti:

  • Izuzetan kvalitet bez mirisa
  • Tipske i originalne
  • Moderan dizajn i precizne dimenzije

Isprobano u mom iskustvu

U mom iskustvu, gumene patosnice Audi Q7 (2005-2015) – Zubri 212744 su se pokazale kao odličan izbor. Ugradnja je bila brza i jednostavna, a rezultati su bili izvanredni. Patosnice savršeno leže i pružaju odličnu zaštitu tepiha u mom automobilu.

Sa ovim gumnenim patosnicama sam bio bezbrižan kada se radi o prljavštini i vlazi. Uvek sam se osećao sigurno, znajući da su moje patosnice odlično zadržavale prljavštinu i vlagu. Osim toga, visok rub je bio sjajan dodatak koji je sprečio nečistoću da dođe do tepiha.

Jedna od stvari koje su me impresionirale kod ovih gumnenih patosnica je njihov kvalitet. Izrađene su od gume visoke gustine koja je veoma fleksibilna i izdržljiva. Osim toga, nemaju neprijatan miris gume koji se javlja kod jeftinijih patosnica. Ove patosnice su i TUV sertifikovane, što mi je dalo dodatno poverenje u njihovu bezbednost.

Uz sve ovo, moderni dizajn i precizne dimenzije su došli kao dodatni bonus. Patosnice su se savršeno uklopile u enterijer mog Audi Q7 (2005-2015), pružajući mu elegantan i sofisticiran izgled.

Ukratko, gumene patosnice Audi Q7 (2005-2015) – Zubri 212744 su apsolutno vredne svake kune. Izuzetno su kvalitetne, funkcionalne i estetski privlačne. Uverio sam se u njihovu efikasnost i udobnost prilikom svakodnevnog korišćenja.

Ako tražite savršene patosnice za svoj Audi Q7 (2005-2015), iskreno preporučujem da razmislite o ovim gumnenim patosnicama. Nećete se razočarati!


Potrebno je samo jedan korak da vaš Audi Q7 (2005-2015) bude zaštićen i izgleda sjajno!

Ne gubite više vreme na traženje savršenih patosnica. Sa gumenim patosnicama Audi Q7 (2005-2015) – Zubri 212744, možete biti sigurni u kvalitet, funkcionalnost i estetsku privlačnost.

Naručite svoj set gumenih patosnica danas i osigurajte zaštitu i eleganciju vašeg Audi Q7 (2005-2015). Nijedan drugi proizvod neće moći da se uporedi sa ovim gumnim patosnicama. Ne čekajte, već kliknite i dodajte ih u svoju korpu!

Napomena: Prodaje se samo 1 set gumenih patosnica.


No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja