рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Audi Q5 (2008-2016) – Zubri 216104

4.680 рсд

SKU: GTC2030 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE AUDI Q5 (2008-2016) – Zubri 216104

Garnitura gumenih patosnica za Audi Q5 pruža vrhunski kvalitet i udobnost bez neprijatnih mirisa.

Kvalitetne, originalne i nedvosmislene

Sve gumene patosnice su tipske i nedvosmisleno odgovaraju za Audi Q5 modele iz perioda 2008-2016. Bez obzira na model ili tip vozila, ove patosnice su savršeno dizajnirane i precizno dimenzionisane kako bi idealno odgovarale vašem vozilu.

Bezbednost i stabilnost

Patosnice su dostupne u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji, u skladu sa modelom i tipom vozila. Set patosnica se sastoji od prednjih i zadnjih, a u nekim slučajevima, set može sadržati samo prednje patosnice. Važno je napomenuti da patosnice poseduju fiksatore na prednjem delu kako bi se dodatno učvrstile i sprečilo njihovo pomeranje.

Dodatno ojačane patosnice

Vozačeva patosnica je posebno ojačana kako bi se produžio njen vek trajanja. Ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije i savršeno odgovaraju vašem vozilu.

Čistoća i lakše održavanje

Rub patosnice ima visinu od 12mm, što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Ove gumene patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise koji se javljaju kod patosnica lošijeg kvaliteta.

Sertifikovane i bezbedne

Gumene patosnice su proizvedene od visokokvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna. TUV sertifikat garantuje njihovu bezbednost, a svi materijali korišćeni pri proizvodnji se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Cena i zemlja uvoza

Cena za kompletan set gumene patosnice je izuzetno povoljna i predstavlja odličnu investiciju za vaše vozilo. Ove patosnice uvoze se iz Češke, što garantuje njihov kvalitet i pouzdanost.

Kompletna ponuda

Pogledajte našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica i odaberite najbolju opciju za vaše vozilo.

PREDNOSTI

  • Visokokvalitetne gumene patosnice
  • Savršeno dizajnirane za Audi Q5 modele
  • Dodatno ojačane za produženi vek trajanja

Naručite danas i osigurajte si čiste i udobne patosnice za vaše vozilo!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja