рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Audi A6 (C8) (2018-) – Zubri 221774

4.680 рсд

SKU: GTC1692 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE AUDI A6 (C8) (2018-) – Zubri 221774

Izvanredan Kvalitet i Prilagođen Dizajn

Uskočite u svoj Audi A6 (C8) (2018-) sa samopouzdanjem, znajući da će vaše unutrašnjost biti zaštićena i izgledati fenomenalno, zahvaljujući Gumenoj patosnici Zubri 221774. Ove patosnice su dizajnirane sa neverovatnim kvalitetom i pažljivo prilagođene vašem luksuznom Audiju.

Originalne i Tipske Patosnice

Gume patosnice za automobil Zubri 221774 su originalne i tipske, što znači da su napravljene tačno prema specifikacijama za vaš model Audija A6 (C8) (2018-). Bez sumnje, ove patosnice su savršen izbor za vaš automobil.

Savršen Dizajn i Praktična Upotreba

Patosnice su crne, antracit (tamno-sive) ili bež boje, u zavisnosti od modela i tipa vašeg vozila, pa možete izabrati onu koja najbolje odgovara vašim preferencijama. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice, prilagođene vašem specifičnom vozilu. Patosnice su preciznih dimenzija, što omogućava savršeno prianjanje i zadržavanje.

Sigurnost i Stabilnost

Gumene patosnice Zubri 221774 su opremljene fikserima na prednjim dve patosnice kako bi se dodatno učvrstile i sprečilo njihovo pomeranje. Vozačeva patosnica je ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice. Ove sigurnosne mere osiguravaju da patosnice ostanu čvrsto na svom mestu tokom vožnje.

Održavanje Bez Napora

Sa visinom ruba od 12mm, ove gumene patosnice štite vaš unutrašnji prostor od prljavštine, prašine i vlage. Lako se održavaju i ne stvaraju neprijatne mirise karakteristične za jeftinije patosnice. Izrađene su od visokokvalitetne gume koja je izuzetno fleksibilna. Gumene patosnice Zubri 221774 su TUV sertifikovane i materijali koji se koriste u njihovoj proizvodnji su bezbedni i odobreni od strane Evropske Unije.

[VIDEO] Prikaz Patosnica

Da biste dobili kompletnu sliku o izgledu i postavljanju gumene patosnice Zubri 221774, pogledajte video prikaz na našoj veb stranici.

Zaključak

Ukoliko želite najbolju zaštitu i izgled unutrašnjosti svog Audija A6 (C8) (2018-), Gumene patosnice Zubri 221774 su pravi izbor za vas. Izuzetan kvalitet, prilagođen dizajn i praktična upotreba čine ove patosnice savršenom investicijom za vaše vozilo. Ne morate više da brinete o prljavštini i oštećenjima unutrašnjosti – Zubri 221774 će se pobrinuti za to.

Prednosti:

  • Izvanredan kvalitet i prilagođen dizajn
  • Originalne i tipske patosnice
  • Sigurnosne mere za stabilnost
  • Lako održavanje bez napora
  • TUV sertifikovane

Započnite zaštitu i poboljšajte izgled svog Audija A6 (C8) (2018-) danas! Kliknite ovde i poručite Gumene patosnice Zubri 221774, specijalno prilagođene za vaše vozilo.

Napomena: Ova opis je napisan na osnovu informacija o proizvodu i ne odražava stvarne karakteristike ili pogodnosti proizvoda.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja