рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Audi A6 (C7) (2011-2018) – Zubri 217134

4.680 рсд

SKU: GTC2121 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE AUDI A6 (C7) (2011-2018) – Zubri 217134

Auto patosnice vrhunskog kvaliteta bez neprijatnih mirisa

Gumene patosnice za Audi A6 (C7) (2011-2018) pružaju izuzetnu zaštitu i udobnost za vaše vozilo. Sve gumene patosnice su specifično dizajnirane za ovaj model automobila i pružaju optimalno prileganje i funkcionalnost.

Precizne dimenzije koje savršeno odgovaraju vašem automobilu

Auto patosnice dolaze u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Set patosnica uključuje dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, osim ako je model automobila takav da zahteva samo prednje patosnice.

Čvrsto prijanjanje i sprečavanje pomeranja

Vozačeva patosnica ima dodatno ojačanje kako bi se produžio njen vek trajanja. Fiksatori na prednjim patosnicama dodatno učvršćuju patosnice i sprečavaju njihovo pomeranje.

Visina ruba od 12mm za čistu unutrašnjost vozila

Rub patosnica ima visinu od 12mm, što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Ove gumene auto patosnice su lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise, za razliku od nekih patosnica lošijeg kvaliteta.

Kvalitetna guma visoke gustine

Gumene patosnice su izrađene od visokokvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna. Takođe, važno je napomenuti da su ove gumene patosnice TUV sertifikovane, a svi materijali koji se koriste pri njihovoj proizvodnji nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Prednosti:

  • Vrhunski kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Precizne dimenzije koje savršeno odgovaraju vašem automobilu
  • Dodatno ojačanje vozačeve patosnice za duži vek trajanja

Imajte na umu da je cena navedena za 1 set gumenih patosnica.

Ovo je samo jedan proizvod iz naše široke ponude gumenih i tepih patosnica. Ukoliko želite da pregledate kompletnu ponudu, posetite OXO MARKET.

Imajte na umu da su svi detalji o proizvodu navedeni na osnovu informacija koje su nam pružene.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja