рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Španer traka 5m (TUV), za zatezanje tereta – Lampa 60160

580 рсд

SKU: GTC14668 Kategorija:

ŠPANER TRAKA 5M (TUV), ZA ZATEZANJE TERETA – LAMPA 60160

Višenamenska španer traka za zatezanje tereta sa metalnom kopčom

Španer traka 5m (TUV), za zatezanje tereta – Lampa 60160 je visokokvalitetna višenamenska traka dizajnirana za sigurno zatezanje tereta. Sa širinom od 2,5cm i dužinom od 5m, ova traka je dovoljno dugotrajna i snažna da izdrži jačinu tereta do 500kg.

TUV i GS sertifikati za vašu sigurnost

Ono što ovu španer traku čini posebnom je činjenica da poseduje TUV i GS sertifikate. To znači da je proizvod prošao rigorozna testiranja i ispunjava najviše standarde kvaliteta i bezbednosti. Možete biti potpuno sigurni da ćete dobiti pouzdan proizvod koji će ispuniti sve vaše potrebe i očekivanja.

Višenamenska upotreba za svakodnevne potrebe

Ova španer traka je idealna za brojne svakodnevne potrebe. Bilo da trebate zategnuti teret na prikolici, krovnom nosaču, ili da obezbedite teret tokom selidbe, Lampa 60160 je pouzdan partner koji vam može pomoći. Metalna kopča omogućava jednostavno pričvršćivanje i otpuštanje, čineći vaše zadatke brzim i efikasnim.

Vrhunska kvaliteta i izdržljivost

U procesu testiranja i istraživanja, ova španer traka je prošla kroz rigorozne testove izdržljivosti i pouzdanosti. Materijali koji se koriste u proizvodnji su visokokvalitetni i izdržljivi, što garantuje dugotrajnost proizvoda. Možete biti sigurni da će ova španer traka izdržati i najteže zadatke i pružiti vam potrebnu podršku.

Prednosti:

  • Višenamenska traka za zatezanje tereta sa metalnom kopčom
  • Širina trake od 2,5cm i dužina od 5m
  • Nosivost/jačina do 500kg
  • Poseduje TUV i GS sertifikate
  • Izdržljiv i pouzdan materijal
  • Jednostavno pričvršćivanje i otpuštanje
Kliknite na dugme ‘Dodaj u korpu’ i obezbedite sebi ovu visokokvalitetnu španer traku za zatezanje tereta sa metalnom kopčom. Uverite se zašto je ova traka najbolji izbor kada je u pitanju sigurnost i praktičnost.
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja