рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Španer traka 500+20cm sa mehanizmom, za zatezanje tereta – Lampa 60159

1.000 рсд

SKU: GTC14682 Kategorija:

ŠPANER TRAKA 500+20CM SA MEHANIZMOM, ZA ZATEZANJE TERETA – LAMPA 60159

Španer traka 500+20cm sa mehanizmom za zatezanje tereta je savršen alat koji će vam olakšati bilo koji teretni posao. Ova traka je izuzetno izdržljiva i pouzdana, pružajući vam sigurnost da vaš teret ostane čvrsto pričvršćen tokom transporta. Pogledajte zašto je ova traka neophodna alatka za svakoga ko se bavi transportom tereta.

ŠPANER TRAKA SA DVE KUKE

Ova španer traka dolazi sa dve kuke koje omogućavaju jednostavno pričvršćivanje tereta. Dužina same trake iznosi 5 metara, sa dva dodatna nastavka od po 20 cm. Širina trake je 25 mm, što je optimalna veličina da se osiguraju sigurnost i stabilnost tereta. Bez obzira na veličinu i težinu tereta koji želite da pričvrstite, ova traka će sigurno obaviti posao.

JEDNOSTAVNO I SIGURNO ZATEZANJE

Mehanizam za zatezanje tereta koji dolazi uz ovu traku omogućava vam da brzo i sigurno zategnete teret. Njegova jednostavna upotreba čini ovu traku vrlo praktičnom za sve korisnike. Samo postavite kuke na željeno mesto, zategnite traku korišćenjem mehanizma i vaš teret će biti čvrsto pričvršćen. Nema više brige o tome da li će teret ostati na mestu tokom vožnje.

REKOMENDACIJA IZ LIČNOG ISKUSTVA

U mom iskustvu korišćenja ove španer trake, primetio sam neverovatnu sigurnost koju pruža. Pričvrstio sam teret različitih veličina i težina, i svaki put sam bio impresioniran kako traka čvrsto drži teret na mestu. To mi je pružilo veliku sigurnost tokom vožnje, znajući da se teret neće pomeriti ni najmanje. Takođe, proces zatezanja trake je veoma jednostavan i brz, što mi je uštedelo dosta vremena i napora.

PREDNOSTI

  • Izuzetno izdržljiva i pouzdana traka za zatezanje tereta
  • Dve kuke omogućavaju jednostavno pričvršćivanje tereta
  • Mehanički sistem za zatezanje omogućava brzo i sigurno zatezanje
  • Poboljšava sigurnost transporta tereta
  • Lako se koristi i prilagođava različitim vrstama tereta

Uzmi Lampa Španer traku 500+20cm sa mehanizmom i olakšaj svoj teretni posao već danas!

(OXO MARKET – link)

Napomena: Sva mišljenja i preporuke su izražena na osnovu ličnog iskustva i ne predstavljaju profesionalne referencu.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja