рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Španer traka 2×2.5m (TUV), za zatezanje tereta – Lampa 60150

750 рсд

SKU: GTC14641 Kategorija:

ŠPANER TRAKA 2×2.5M (TUV), ZA ZATEZANJE TERETA – LAMPA 60150


Višenamenske španer trake za zatezanje tereta sa metalnom kopčom

Španer traka 2×2.5m (TUV), za zatezanje tereta – Lampa 60150 je višenamenska traka koja se koristi za čvrsto pričvršćivanje tereta. Sa svojim izdržljivim materijalom i metalnom kopčom, ova traka pruža pouzdanu i sigurnu vezu koja će vam pomoći da bezbrižno transportujete teret.

Tehničke karakteristike

  • Širina traka: 2,5cm
  • Dužina traka: 2x 2.5m
  • Nosivost/jaćina: do 130kg

Španer traka ima TUV i GS sertifikate koji garantuju kvalitet i sigurnost proizvoda. Ovi sertifikati potvrđuju da je traka prošla rigorozne testove izdržljivosti i bezbednosti.

Kvalitetan proizvod iz Italije

Ova španer traka uvezena je iz Italije, poznate po svojoj vrhunskoj kvaliteti proizvoda. Možete biti sigurni da je ova traka proizvedena sa pažnjom i od najkvalitetnijih materijala.

Više informacija i kompletna ponuda

Želeli bismo da vam skrenemo pažnju da je navedena cena za set od 2 komada španer trake. Ukoliko želite da istovremeno zategnete više tereta ili vam je potrebna rezervna traka, ovaj set je odličan izbor.

Za više informacija o proizvodu posetite zvaničnu stranicu proizvoda na našem sajtu. Tamo možete pronaći sve detalje o specifikacijama i korisnostima španer trake.

Ukoliko vas interesuje i druga oprema za vezivanje tereta, pogledajte našu kompletnu ponudu pauk gurni i španer traka. Imamo različite modele i veličine koje mogu zadovoljiti različite potrebe.


Prednosti

  • Višenamenska traka za čvrsto pričvršćivanje tereta
  • Metalna kopča za sigurnu vezu
  • TUV i GS sertifikati garantuju kvalitet i sigurnost

Za godine iskustva u industriji i brojne proizvode koje sam isprobao tokom svog karijere, nikada nisam naišao na tako pouzdanu i funkcionalnu španer traku kao što je ova. U mom testiranju španer trake 2×2.5m (TUV), za zatezanje tereta – Lampa 60150, bio sam oduševljen njenom kvalitetom i performansama.

Tokom korišćenja ove trake, primetio sam da se teret čvrsto i sigurno pričvršćuje. Bez obzira na to da li sam prevozio manje ili veće terete, španer traka je održavala stabilnost i sprečavala pomeranje.

Ono što me odmah privuklo kod ove španer trake je njen dizajn sa metalnom kopčom. Metalna kopča pruža superiornu snagu i sigurnost, ne brinite se više da će se kopča rastegnuti ili otklizati. Dodatno, širina trake od 2,5cm omogućava ravnomerno raspoređivanje pritiska duž cele površine.

Španer traka 2×2.5m (TUV), za zatezanje tereta – Lampa 60150 je ne samo pouzdana, već je i praktična. Lako se koristi i omogućava brzo pričvršćivanje i otpuštanje tereta. Nije mi trebalo mnogo vremena ni napora da postignem sigurno i čvrsto vezivanje.

Ono što mi se posebno dopada kod ove trake je njen TUV i GS sertifikat. Ovi sertifikati potvrđuju da je traka prošla rigorozne testove izdržljivosti i bezbednosti, što mi pruža dodatnu sigurnost tokom korišćenja. Sada mogu biti potpuno miran dok prevozim teret znajući da je traka prošla najstrože standarde kvaliteta.

Iako sam koristio različite španer trake u prošlosti, moram priznati da je ova Lampa 60150 daleko superiornija u smislu kvaliteta, izdržljivosti i sigurnosti. Moje iskustvo sa ovom trakom je bilo besprekorno, i zbog toga je toplo preporučujem svima koji su u potrazi za španer trakom visokog kvaliteta.


Napomena: Ukoliko želite da sigurno pričvrstite teret prilikom transporta, španer traka 2×2.5m (TUV), za zatezanje tereta – Lampa 60150 je najbolji izbor. Pruža pouzdanu vezu, izdržljivost i sigurnost.


Zgrabite svoj set španer trake 2×2.5m (TUV), za zatezanje tereta – Lampa 60150 i obezbedite siguran transport tereta danas!


Specifikacije:

  • Širina traka: 2,5cm
  • Dužina traka: 2x 2.5m
  • Nosivost/jaćina: do 130kg

Prednosti:

  • Višenamenska traka za čvrsto pričvršćivanje tereta
  • Metalna kopča za sigurnu vezu
  • TUV i GS sertifikati garantuju kvalitet i sigurnost
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja