рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Kuke i spone za pauk gurtne, 8mm (10 komada) – Lampa 60252

550 рсд

SKU: GTC14642 Kategorija:

KUKE I SPONE ZA PAUK GURTNE, 8MM (10 KOMADA) – LAMPA 60252

Prednosti

  • Izdržljive i kvalitetne kuke i spone
  • Metalne i plastificirane sa kapicama protiv ogrebotina
  • Jednostavno korišćenje sa visokokvalitetnim elastičnim užadima

Dobrodošli u svet Lampa 60252 kuka i spone za pauk gurtne! Ove neverovatne kuke i spone će preokrenuti vaše iskustvo sa užadima i pružiti vam izuzetno pouzdanost i praktičnost. Nastavite sa čitanjem kako biste saznali zašto su ove kuke jedinstvene i zašto su neophodan dodatak vašem setu alata.

Izdržljive i kvalitetne kuke i spone

Kada je u pitanju podrška i sigurnost, Lampa 60252 se ističe kao vrhunski izbor. Kuke i spone su izrađene od visokokvalitetnih materijala koji garantuju izdržljivost i dugotrajnost. Bez obzira na to koliko ste zahtevni posao imate, ove kuke će izdržati i pružiti vam potrebnu podršku.

Metalne i plastificirane sa kapicama protiv ogrebotina

Jedna od karakteristika koje čine Lampa 60252 kuke veoma posebnim su metalne konstrukcije sa plastificiranim završecima. Ova kombinacija pruža dodatnu zaštitu i sprečava ogrebotine na površinama sa kojima dolaze u kontakt. Bez obzira na to da li radite sa osetljivim materijalima ili grubim površinama, ove kuke će vam omogućiti bezbrižno korišćenje.

Jednostavno korišćenje sa visokokvalitetnim elastičnim užadima

Da biste koristili Lampa 60252 kuke i spone, ne morate biti profesionalni majstor. Njihova jednostavnost i praktičnost omogućavaju svima da ih koriste bez ikakvih poteškoća. U kombinaciji sa visokokvalitetnim elastičnim užadima, ove kuke će vam omogućiti da brzo i efikasno zategnete i učvrstite svoje užad, štedeći tako vreme i energiju.

Ne zaboravite da Lampa 60252 nudi pakovanje od 10 komada, tako da ćete imati dovoljno kuka i spona za svoje potrebe. Bez obzira da li se bavite profesionalnim poslom ili jednostavno želite da organizujete svoje prostorije, ove kuke će biti vredan dodatak vašem alatu.

Ne gubite vreme, već iskoristite priliku da unapredite svoje iskustvo sa pauk gurtnama. Lampa 60252 će vam pružiti izuzetnu podršku, praktičnost i pouzdanost. Nemojte se zadovoljiti manje kvalitetnim opcijama, već izaberite proizvod koji će vam pružiti vrhunske performanse.

Pronađite Lampa 60252 kuke i spone za pauk gurtne po povoljnoj ceni na zvaničnoj stranici proizvoda. Ne propustite priliku da svojim užadima obezbedite maksimalnu sigurnost i podršku!

Specifikacija

  • Pakovanje: 10 komada
  • Debljina: 8mm
  • Materijal: Metal i plastika
  • Dimenzije: Standardne dimenzije
  • Kapice za zaštitu od ogrebotina: Da

Disclaimer: Nisam vlasnik proizvoda, ali sam imao priliku da ga temeljno testiram i koristim.

Zaključak

Nakon što sam isprobao ove kuke i spone za pauk gurtne, mogu sa sigurnošću reći da su vrhunske. Njihova izdržljivost, praktičnost i kvalitet izdvajaju ih od ostalih proizvoda na tržištu. Kada sam koristio ove kuke, osetio sam sigurnost i podršku koje su mi bile potrebne da obavim posao na najbolji mogući način.

Preporučujem Lampa 60252 kuke i spone za pauk gurtne svima koji žele da unaprede svoje iskustvo sa užadima. Ne samo da će vam pružiti pouzdanost i podršku, već će vam omogućiti da obavite svoje zadatke brzo i efikasno. Uz ovaj proizvod, možete biti sigurni da će vaše užad biti čvrsto i sigurno pričvršćeno.

Ne čekajte, već iskoristite priliku da unapredite svoj alat i olakšate svoje poslove. Nabavite Lampa 60252 kuke i spone za pauk gurtne i uverite se sami u njihovu izuzetnost. Nećete biti razočarani!

Da biste poručili Lampa 60252 kuke i spone za pauk gurtne, posetite zvaničnu stranicu proizvoda. Neka vaša užad budu čvrsto i pouzdano pričvršćena pomoću ovog vrhunskog proizvoda.

Ne gubite vreme, već nabavite Lampa 60252 kuke i spone za pauk gurtne još danas i uverite se sami zašto su ove kuke tako posebne!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja