рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači VW Tiguan (II) 5 vrata (2016-), alu šipke – Cruz Oplus AT

14.300 рсд

SKU: GTC9219 Kategorija:

KROVNI NOSAČI VW TIGUAN (II) 5 VRATA (2016-), ALU ŠIPKE – CRUZ OPLUS AT

Krovni nosači koji će unaprediti vaše iskustvo vožnje

Krovni nosači su savršeno rešenje za sve vaše prevozne potrebe na vozilu. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog ili čeličnog profila, ovi nosači su pouzdani i izdržljivi.

Faktički opis proizvoda – Krovni nosači VW Tiguan (II) 5 vrata (2016-), alu šipke – Cruz Oplus AT

Set za montažu krovnih nosača uključuje 2 aluminijumske krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Ovaj komplet je dizajniran posebno za VW Tiguan (II) 5 vrata model od 2016. godine.

Prednosti krovnih nosača

  • Pouzdanost: Krovni nosači brenda Cruz su GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU sertifikovani, što garantuje njihovu kvalitetu i bezbednost.
  • Sveobuhvatni set: Kompletan set krovnih nosača dolazi sa svim potrebnim delovima za jednostavnu i brzu montažu.
  • Besplatna montaža: U našim maloprodajnim objektima obezbeđujemo besplatnu montažu krovnog nosača za svakog kupca.

Upotrebite krovne nosače za sve vaše potrebe

Krovni nosači su neophodan deo za montiranje različite dodatne opreme, kao što su krovni koferi, ski nosači ili nosači za bicikle. Sa Cruz krovnim nosačima, možete biti sigurni da će vaša oprema biti sigurna i stabilna tokom vožnje.

Krovne šipke Cruz Oplus AT

Krovne šipke modela Oplus AT su izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma, što garantuje njihovu snagu i trajnost. Hvatači (stope) su napravljeni od visokokvalitetnog čelika, a poklopci hvatača su izdržljivi i izrađeni od ABS plastike.

Postavljanje dodatne opreme, poput krovnih kofera, nosača za bicikle ili nosača za skije, je veoma jednostavno zahvaljujući kanalu na gornjoj strani krovne šipke.

Dužina šipki je 128cm, a nosivost je impresivnih 75kg. Bez brige, ove šipke su dovoljno snažne da izdrže težinu vaše opreme.

Krovni kit Cruz 935-850

Krovni kit je neophodan za sigurnu i čvrstu montažu krovnih šipki na vaš automobil. Ovaj komplet je posebno dizajniran za VW Tiguan (II) 5 vrata model od 2016. godine. Izrađen od visokokvalitetnog čelika, krovni kit pruža stabilnost i trajnost vašim krovnim nosačima.

Bezbednost je na prvom mestu

Pre montaže krovnih nosača, pažljivo pročitajte bezbednosna uputstva koja su priložena uz proizvod. Važno je pridržavati se navedenih pravila kako biste osigurali vašu sigurnost i sigurnost ostalih učesnika u saobraćaju.

Dostupnost i kontakt

Ukoliko niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaš automobil, slobodno pozovite našu tehničku podršku na brojeve telefona: 021/442-954 ili 021/6339-223. Naši stručnjaci će vam pružiti sve informacije koje su vam potrebne.

Ove krovne nosače možete pronaći u našim maloprodajnim objektima, a takođe ih možete poručiti i putem našeg online shop-a.

Pratite originalnu stranicu proizvoda

Ukoliko želite da saznate više detalja o ovim krovnim nosačima ili imate dodatnih pitanja, posetite zvaničnu stranicu proizvoda na našem sajtu.

Pogledajte našu celokupnu ponudu

Ukoliko želite da istražite našu celokupnu ponudu krovnih nosača, posetite odeljak “Krovni nosači” na našem sajtu. Tamo ćete pronaći različite modele i brendove, kako biste pronašli savršeno rešenje za vaše potrebe.


Prednosti krovnih nosača VW Tiguan (II) 5 vrata (2016-), alu šipke – Cruz Oplus AT:

  • Pouzdan i sertifikovan proizvod
  • Jednostavna i brza montaža
  • Besplatna montaža u našim maloprodajnim objektima

Poručite krovne nosače već danas i unapredite vašu vožnju!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja