рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci VW Tiguan Allspace (2017-2019), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13072 Kategorija:

KROVNI NOSAČI VW TIGUAN ALLSPACE (2017-2019), CELIČNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Specifikacija

 • Materijal: Visokokvalitetan čelični profil
 • Set: Kompletan set spreman za ugradnju
 • Sertifikacija: GS-TÜV sertifikat
 • Namena: Montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle
 • Prikladnost: Samo za vozila sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova
 • Rastojanje šina: 80cm – 111cm
 • Maksimalna nosivost: 100kg

Opis proizvoda

Kada su u pitanju krovni nosači za vaš VW Tiguan Allspace, Nordrive SnapFit 1 je idealno rešenje koje će zadovoljiti sve vaše potrebe za prevozom. Ovi krovni nosači su izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila koji garantuje izdržljivost i sigurnost.

Ovi nosači se isporučuju kao kompletan set spreman za ugradnju, tako da ne morate brinuti o dodatnoj opremi ili delovima. Takođe, različite verzije su dostupne u zavisnosti od tipa krova vašeg vozila, bilo da su prisutne pričvrsne tačke ili standardna šina. Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat, što znači da su prošli rigorozne sigurnosne testove i ispunjavaju najviše standarde kvaliteta.

Kada se ovi krovni nosači montiraju na vaše vozilo, omogućavaju vam da nosite teret poput krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Bez obzira na to da li planirate porodični odmor, skijanje ili avanturu na dva točka, Nordrive SnapFit 1 će se postarati da vaš teret bude sigurno i pouzdano pričvršćen.

Jedna od ključnih karakteristika ovog modela krovnih nosača su teleskopske šipke napravljene od visokokvalitetnog čelika. Ove šipke su dizajnirane na način da se mogu prilagoditi šinama koje imaju rastojanje od 80cm do 111cm. Kada se montiraju na šine, krovne šape poseduju čelični pojas koji omogućava savršeno prianjanje na krovne šine i sprečava neželjeno klizanje ili pomeranje tereta tokom vožnje. Takođe, krovne šape i čelični pojas su obloženi EPDM gumom kako bi se zaštitile krovne šine od ogrebotina i oštećenja.

Vaša sigurnost nam je veoma važna, stoga je ovaj model krovnih nosača opremljen bezbednosnim bravama koje će dodatno osigurati vaš teret i sprečiti mogućnost krađe ili gubitka. Možete biti potpuno uvereni u sigurnost vašeg tereta dok se vozite na putevima.

Važno je napomenuti da su ovi krovni nosači namenjeni samo za vozila koja su opremljena sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Pre nego što izvršite montažu, pročitajte pažljivo uputstva za montiranje kako biste se uverili da imate sve potrebne delove iz seta i pravilno postupili tokom postupka montaže. Takođe, strogo se pridržavajte bezbednosnih uputstava kako biste izbegli potencijalne rizike ili povrede.

Ukoliko želite da se dodatno informišete o ovom proizvodu, možete posetiti zvaničnu stranicu proizvoda na našem sajtu da biste saznali više detalja. Takođe, možete pregledati našu kompletnu ponudu krovnih nosača kako biste pronašli najbolje rešenje za vaše potrebe.

Prednosti

 • Jaka i izdržljiva konstrukcija od visokokvalitetnog čeličnog profila
 • Teleskopske šipke koje se prilagođavaju širini šina od 80cm do 111cm
 • Bezbednosne brave koje osiguravaju teret i sprečavaju mogućnost krađe ili gubitka

🛒 Kupite sada i obezbedite siguran prevoz vašeg tereta!

(Please note that this is a fictional product description and does not reflect the actual features or benefits of the product)

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja