рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači VW T-Roc (2017-), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5712 Kategorija:

KROVNI NOSAČI VW T-ROC (2017-), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Krovni nosači za vaše potrebe prevoza

Krovni nosači su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, Nordrive krovni nosači su pouzdani i sigurni. Bezbednost je ovde na prvom mestu!

Povećajte svoje mogućnosti prevoza sa ovim krovnim nosačima

Kupovina krovnih nosača VW T-Roc (2017-), alu šipki – Nordrive RailPro M je investicija koja će vam omogućiti da bezbedno i efikasno prevozite sve što vam je potrebno. Bilo da su u pitanju krovnih kofera, nosača za skije ili bicikala, ovaj kompletan set je sve što vam treba.

Kvalitet i sigurnost

Da bismo vam pružili samo najbolje, svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat. Dugogodišnje iskustvo i stručnost u proizvodnji garantuju da su ovi nosači vrhunskog kvaliteta. Možete biti sigurni da će vaša oprema biti sigurno i čvrsto montirana na krov vašeg vozila.

Dizajn koji spaja estetiku i funkcionalnost

Ovi krovni nosači su napravljeni od eloksiranog aluminijuma i imaju kanale u koje se ubacuju gumeni profili otporni na klizanje. Ovi profili ne samo da sprječavaju oštećenja, već takođe osiguravaju da vaša oprema ostane čvrsto na mestu tokom vožnje. Takođe, donji kanali olakšavaju montažu nosača za skije i nosača za bicikle, jer dobijate T-profile koji se idealno uklapaju.

Krovne šape su elegantnog dizajna i izrađene od visokokvalitetne kompozitne plastike. Ove šape se jednostavno pričvršćuju na uzdužne krovne šine vašeg automobila uz pomoć hvatača. Zahvaljujući posebnom dizajnu, obezbeđuju maksimalno prianjanje i sigurnost prilikom montaže. Uz ovaj set dobijate i bezbednosne brave sa 3 ključa, tako da možete biti sigurni da je vaša oprema uvek zaštićena.

Napomena o kompatibilnosti

Navedeni model krovnih nosača je namenjen samo za vozila opremljena sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Pre kupovine, proverite da li je vaše vozilo kompatibilno sa ovim modelom nosača.

Maksimalna nosivost i rastojanje

Ovi nosači imaju maksimalnu nosivost od 100kg, što znači da možete prevoziti veliku količinu opreme bez ikakvih problema. Takođe, maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 112,5cm. Dužina šipki je 120cm.

Sigurna upotreba

Pre korišćenja, molimo vas da pažljivo pročitate Upustvo za Montiranje i proverite da li su na broju svi potrebni delovi iz navedenog seta. Takođe, molimo vas da pročitate Bezbednosno Upustvo i da se strogo pridržavate navedenih pravila kako biste osigurali sigurnu i bezbednu vožnju.

Nabavite svoje krovne nosače VW T-Roc (2017-), alu šipke – Nordrive RailPro M danas!

Posetite zvaničnu stranicu proizvoda na OXO MARKET-u i pogledajte sve krovne nosače koje imamo u ponudi. Uvereni smo da ćete pronaći ono što vam najviše odgovara. Ne propustite priliku da poboljšate svoje mogućnosti prevoza i uživate u bezbednoj vožnji sa Nordrive krovnim nosačima.


Prednosti:

  • Jednostavna montaža
  • Visokokvalitetan aluminijumski profil
  • Bezbednosne brave sa 3 ključa

Nabavite svoje krovne nosače VW T-Roc (2017-), alu šipke – Nordrive RailPro M danas i dodatno unapredite vaš doživljaj putovanja!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja