рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci VW T-Cross (2019-), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13069 Kategorija:

KROVNI NOSAČI VW T-CROSS (2019-), CELIČNE ŠIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Prikladno i sigurno rešenje za prevoz na vašem vozilu

Krovni nosači VW T-Cross su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, Nordrive krovni nosači su izdržljivi i pouzdani. Spremni su za ugradnju i dolaze kao kompletan set.

Kompatibilni sa različitim tipovima vozila

Nordrive krovni nosači su dostupni u različitim verzijama zavisno o tipu krova vozila. Bez obzira da li vaše vozilo ima pričvrsne tačke ili standardnu šinu, možete pronaći odgovarajući set za svoje vozilo.

Sertifikovani i sigurni

Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat, što znači da su prošli rigorozne bezbednosne testove. Možete biti sigurni u njihovu kvalitet i sigurnost prilikom prevoza.

Višenamenski i praktični

Krovni nosači VW T-Cross su neophodan deo opreme za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Uz ove krovne nosače, možete bezbedno transportovati sve svoje aktivnosti na putovanjima ili odmorima.

Prilagodljivi teleskopski šipke

Šipke ovih krovnih nosača su teleskopske, što znači da se mogu prilagoditi šinama različitih dužina. Mogu se montirati na šine koje imaju rastojanje od 80cm do 111cm. Bez obzira na dužinu šina vašeg vozila, ovi krovni nosači će savršeno odgovarati.

Sigurno prianjanje i zaštita

Krovne šape koje se montiraju na krovne šine poseduju čelični pojas koji osigurava savršeno prianjanje na krovne šine. Ovi nosači su dizajnirani tako da zaštite vaše šine od ogrebotina. Krovne šape i čelični pojas su obloženi EPDM gumom kako bi se sprečilo oštećenje površine vozila.

Maksimalna nosivost i montaža

Ovi krovni nosači su maksimalno izdržljivi. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 111cm, a maksimalna nosivost je čak 100kg. Možete biti sigurni da će vaša oprema biti sigurno transportovana.

Sigurnost prilikom montaže

Da biste sigurno koristili ove krovne nosače, preporučujemo da pažljivo pročitate uputstva za montiranje. Proverite da li su na broju svi potrebni delovi iz navedenog seta kako biste osigurali sigurnu i ispravnu instalaciju.

Pogledajte kompletnu ponudu

Posetite zvaničnu stranicu proizvoda na našem sajtu kako biste videli sve raspoložive opcije krovnih nosača za vaše vozilo. U našoj ponudi imamo širok izbor krovnih nosača visokog kvaliteta.

PREDNOSTI

  • Visokokvalitetni čelični nosači
  • Prilagodljive teleskopske šipke
  • Sigurno i praktično prevozite opremu

NAPOMENA: Ova stranica je kreirana na osnovu pruženih informacija o proizvodu i tu se mogu naći specifikacije ili opcije koje se ne odnose na ovaj proizvod.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja