рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači VW Polo (V.2) 3 vrata (2014-2018), čelične šipke – Cruz Oplus ST

13.800 рсд

SKU: GTC9638 Kategorija:

KROVNI NOSAČI VW POLO (V.2) 3 VRATA (2014-2018), ČELIČNE ŠIPKE – CRUZ OPLUS ST

UVOD

Jeste li ikad želeli da prevezete svoje stvari na krovu svog vozila? Bez obzira na to da li idete na odmor, planirate sportske aktivnosti ili jednostavno trebate dodatni prostor za prtljag, krovni nosači su savršeno rešenje za sve vaše potrebe prevoza. Predstavljamo vam Cruz Oplus ST krovne nosače, specijalno dizajnirane za VW Polo (V.2) sa 3 vratima između 2014. i 2018. godine.

SPECIFIKACIJE

Set za montažu krovnih nosača sadrži:

  • Krovne šipke – Cruz Oplus ST: Pocinkovane čelične šipke, plastificirane u crnoj boji. Dužina šipke je 120cm, a maksimalna nosivost je 75kg.

MONTAŽA

Krovni nosači su isporučeni kao kompletan set spreman za jednostavnu i brzu montažu. Set uključuje 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Da biste sigurno zaključali nosače na svom vozilu, možete poručiti bravice za zaključavanje nosača koje su dostupne kao opcija. Bravice nisu neophodan deo za montažu krovnog nosača.

KVALITET I SIGURNOST

Cruz Oplus ST krovni nosači su izrađeni od visokokvalitetnih materijala kako bi pružili izdržljivost i sigurnost tokom korišćenja. Krovne šipke su napravljene od pocinkovanog čelika prekrivenog visokokvalitetnim polimerima koji garantuju anti-koroziju. Hvatači (stope) su izrađeni od veoma kvalitetnog čelika, a poklopci hvatača su od izdržljive ABS plastike. Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što garantuje njihovu pouzdanost i pridržavanje sigurnosnih standarda.

MONTAŽA KROVNIH ŠIPKI

Pre nego što krenete sa montažom krovnih šipki, molimo vas da pročitate priloženo uputstvo za montažu. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili nedoumice, naša tehnička podrška je tu da vam pomogne. Pozovite nas na broj 021/442-954 ili 021/6339-223.

KROVNI KIT

Kako biste bezbedno pričvrstili krovne šipke na krov vašeg vozila, potreban vam je krovni kit. Preporučujemo Cruz 935-665 krovni kit, koji je specijalno dizajniran za VW Polo (V.2) sa 3 vratima između 2014. i 2018. godine. Krovni kit je napravljen od visokokvalitetnog čelika, što garantuje njegovu izdržljivost i sigurnost.

BEZBEDNOST

Vaša bezbednost nam je od najveće važnosti. Pre nego što se upustite u avanturu sa krovnom opremom, molimo vas da pažljivo pročitate bezbednosna uputstva koja su priložena uz proizvod. Pridržavanje ovih uputstava je ključno za vašu sigurnost tokom korišćenja krovne opreme.

ZAKLJUČAK

Uživajte u praktičnosti i slobodi koju vam pružaju Cruz Oplus ST krovni nosači za VW Polo (V.2) sa 3 vratima između 2014. i 2018. godine. Sa njima ćete moći bezbedno prenositi sve što vam treba, bilo da je u pitanju prtljag, sportska oprema ili bicikli. Uverite se u kvalitet, sigurnost i jednostavnost montaže koju vam pružaju ovi krovni nosači.

PREDNOSTI

  • Izuzetno izdržljive čelične šipke
  • Jednostavna montaža
  • Visoka nosivost (do 75kg)

PORUČITE SVOJE CRUZ OPLUS ST KROVNE NOSAČE I UŽIVAJTE U SLOBODI I PRKTČNOSTI!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja