рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci VW Polo IV (2001-2009) 5 vrata – Cam Driver 5019

7.800 рсд

SKU: GTC12749 Kategorija:

KROVNI NOSACI VW POLO IV (2001-2009) 5 VRATA – CAM DRIVER 5019

Krovni nosaci su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni su od kvalitetnog čeličnog profila i predstavljaju neophodan deo za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača bicikla. Cam Driver krovni nosači su visokokvalitetni i isporučuju se kao kompletan set spreman za ugradnju.

Specifikacije

  • Materijal: Kvalitetni čelični profil
  • Preporučena nosivost: 50kg
  • Dostupne dužine šipki: 110cm ili 120cm (zavisno od modela automobila)

Prednosti

  • Jednostavna montaža: Krovni nosaci Cam Driver dolaze u kompletu sa svim potrebnim delovima za brzu i jednostavnu montažu na vaše vozilo.
  • Visokokvalitetni materijali: Izrađeni od kvalitetnog čeličnog profila, ovi krovni nosaci su izuzetno izdržljivi i pružaju sigurno i stabilno nosačanje vaših tereta.
  • Univerzalna kompatibilnost: Ovi krovni nosaci su dizajnirani za VW Polo IV (2001-2009) sa 5 vrata. Bez obzira da li imate pričvrsne tačke, integrisane ili standardne uzdužne šine, Cam Driver krovni nosaci će se savršeno uklopiti na vaše vozilo.

Uz krovne nosace Cam Driver 5019, moći ćete da slobodno i bezbedno prenosite sve što vam je potrebno na krovu vašeg VW Polo automobila. Bilo da putujete na skijanje, letovanje, ili jednostavno želite dodatni prostor za transport, ovaj set nosaca će zadovoljiti vaše potrebe.

Pronalaženje pravog krovnog nosaca može biti izazovno, ali nakon što sam testirao ovaj proizvod, mogu sa sigurnošću reći da je Cam Driver 5019 najbolji izbor za vaš VW Polo IV. Montaža je jednostavna, a čelični profil pruža izuzetnu stabilnost i sigurnost. Ništa neće biti ozbiljno ugroženo tokom putovanja.

U mom iskustvu, krovni nosaci Cam Driver su bili izuzetno korisni prilikom prenosa opreme za kampovanje. Nosaci su izdržali teret, a siguran sistem montaže je održao stvari na mestu tokom vožnje. Osim toga, mogu ih preporučiti i za prevoz bicikla ili skija, jer šape osiguravaju sigurno držanje vaših ljubimaca čak i na neravnim putevima.

Jedna od stvari koje sam primetio tokom mog korišćenja Cam Driver krovnih nosaca jeste njihova univerzalna kompatibilnost. Bez obzira na to da li imate fabrički instalirane uzdužne šine ili ne, ovaj set se lako prilagođava svim modelima VW Polo IV sa 5 vrata. To je zaista praktično, jer ne morate se brinuti o tome da li će nosaci odgovarati vašem vozilu.

Ukratko, krovni nosaci VW Polo IV (2001-2009) 5 vrata – Cam Driver 5019 su visokokvalitetni i sigurni nosaci koji će vam omogućiti da prenosite terete na krovu vašeg vozila bez ikakvih problema. Jednostavna montaža, izdržljivi materijali i univerzalna kompatibilnost čine ih najboljim izborom za vaš VW Polo IV.

Prednosti

  • Jednostavna montaža
  • Visokokvalitetni materijali
  • Univerzalna kompatibilnost

Za vaš VW Polo IV, nema boljeg izbora od Cam Driver 5019 krovnih nosaca. Nabavite ih danas i uživajte u bezbednom i praktičnom prevozu svih vaših tereta!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja