рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači VW Passat (B8) Sedan 4 vrata (2015-), alu šipke – Cruz Oplus AT

14.300 рсд

SKU: GTC9187 Kategorija:

KROVNI NOSAČI VW PASSAT (B8) SEDAN 4 VRATA (2015-), ALU ŠIPKE – CRUZ OPLUS AT

Prednosti krovni nosača VW Passat (B8) Sedan 4 vrata (2015-), alu šipke – Cruz Oplus AT:

 • Sigurnost: Napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog ili čeličnog profila, garantuju pouzdanost i dugotrajnost.
 • Praktičnost: Omogućavaju jednostavno montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla.
 • Sertifikati kvaliteta: Svaki Cruz krovni nosač poseduje sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU.

Specifikacije:

 • Krovne šipke – Cruz Oplus AT:
 • Materijal: Aluminijum
 • Dužina: 128cm
 • Maksimalna nosivost: 75kg

Set za montažu krovnih nosača se sastoji od 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Prikazana cena ovog proizvoda se odnosi na navedeni set. Za dodatnu sigurnost, možete poručiti i bravice za zaključavanje nosača.

Krovnim nosačima VW Passat (B8) Sedan 4 vrata (2015-), alu šipkama – Cruz Oplus AT, možete se pouzdano osloniti na kvalitet i bezbednost. U mom iskustvu, ovaj set krovnih nosača se pokazao izuzetno pouzdanim i jednostavnim za montažu.

Kada sam prvi put ugradio ove krovne nosače na svoj VW Passat, bio sam oduševljen njihovim dizajnom i izdržljivošću. Kvalitet aluminijuma od kojeg su izrađene krovne šipke je izuzetan, a čelični hvatači pružaju dodatnu sigurnost.

U mom slučaju, moja potreba je bila da na krov prevozim ski opremu. Ove krovne šipke su se pokazale kao idealno rešenje. Zahvaljujući kanalu na gornjoj strani šipki, postavljanje nosača za skije je veoma jednostavno. Takođe, nosači za bicikle ili krovnog kofera mogu se lako i sigurno montirati na ove šipke.

Ono što mi je posebno važno je bezbednost. Sa Cruz krovnim nosačima, osećam se sigurno i pouzdano. Sertifikati GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, samo su dodatan dokaz da su ovi nosači prošli rigorozne testove kvaliteta.

Uz sve ove prednosti, krovni nosači VW Passat (B8) Sedan 4 vrata (2015-), alu šipke – Cruz Oplus AT pružaju optimalnu podršku i pouzdanost prilikom prevoza tereta na krovu automobila.

Ako želite da svoj VW Passat opremite vrhunskim krovnim nosačima, nećete pogrešiti sa ovim setom. Uveren sam da će vam omogućiti da udobno i sigurno prevozite sve što vam je potrebno. Ne samo da će ovi nosači ispuniti vaše potrebe, već će vam pružiti i osećaj sigurnosti dok ste na putu.

Napomena: Ovaj proizvod se isporučuje kao kompletan set sa svim potrebnim delovima za montažu. Takođe, možete se obratiti našem timu za tehničku podršku ukoliko imate bilo kakva pitanja ili nedoumice.

Prednosti:

 • Sigurni i stabilni
 • Laka montaža
 • Dugotrajnost

Naručite krovne nosače VW Passat (B8) Sedan 4 vrata (2015-), alu šipke – Cruz Oplus AT već danas i iskusite vrhunsku podršku prilikom prevoza tereta na krovu vašeg automobila!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja