рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači VW Passat (B7) Sedan 4 vrata (2011-2015), alu šipke – Cruz Oplus AT

14.300 рсд

SKU: GTC9186 Kategorija:

KROVNI NOSAČI VW PASSAT (B7) SEDAN 4 VRATA (2011-2015), ALU ŠIPKE – CRUZ OPLUS AT

Savršeno rešenje za sve potrebe prevoza

Krovni nosači su neophodan dodatak za vaše vozilo kada želite da prenesete teret na krovu. Izrađeni su od visokokvalitetnog aluminijumskog profila i dostupni su u različitim verzijama, u zavisnosti od modela vozila. Kada se odlučite za krovne nosače marke Cruz Oplus AT, dobijate kompletno rešenje spremno za montažu, koje zadovoljava najviše standarde kvaliteta.

Sertifikovani krovni nosači

Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što garantuje njihovu sigurnost, kvalitet i pouzdanost. Možete biti sigurni da ćete dobiti proizvod koji ispunjava sve vaše zahteve.

Besplatna montaža

Kada kupujete krovne nosače u našim maloprodajnim objektima, možete računati na besplatnu montažu. Naš stručni tim će se pobrinuti da nosači budu pravilno postavljeni na vaše vozilo, bez ikakvih dodatnih troškova.

Kompatibilnost i upotrebljivost

Krovni nosači omogućavaju montažu krovnih kofera, ski nosača, nosača za bicikle i drugih dodataka za prevoz tereta. Sa krovom nosačima marke Cruz Oplus AT, možete biti sigurni da će vaša oprema biti sigurno pričvršćena na krovu vašeg vozila.

Set za montažu

Set krovnih nosača za model VW Passat (B7) Sedan 4 vrata (2011-2015) sadrži 2 aluminijumske krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Cena prikazana uključuje ceo set. Ukoliko želite, možete dodatno poručiti bravice za zaključavanje nosača, ali one nisu neophodne za montažu.

Aluminijumske krovne šipke

Krovne šipke marke Cruz Oplus AT su izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma, što ih čini sigurnim i stabilnim. Hvatači (stope) su napravljeni od veoma kvalitetnog čelika, dok su poklopci hvatača izrađeni od izdržljive ABS plastike. Montaža dodatne opreme, kao što su krovni koferi, nosači za bicikle i nosači za skije, veoma je jednostavna zahvaljujući kanalu na gornjoj strani krovne šipke.

Dužina šipki je 118cm, a maksimalna nosivost je 75kg. Preporučujemo da pažljivo pročitate uputstvo za montiranje krovnih šipki pre nego što krenete u postupak montaže.

Krovni kit za pričvršćivanje

Kako biste pravilno pričvrstili krovne šipke na krov automobila, potreban vam je krovni kit. Cruz 935-489 krovni kit je posebno dizajniran za VW Passat (B7) Sedan 4 vrata (2011-2015) i izrađen je od visokokvalitetnog čelika. Uputstvo za montiranje krovnog kita takođe je dostupno za detaljnija uputstva.

Bezbednost na prvom mestu

Pre nego što započnete montažu krovnih nosača, pažljivo pročitajte bezbednosno uputstvo i strogo se pridržavajte svih navedenih pravila. Ukoliko niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaš automobil, slobodno pozovite našu tehničku podršku na brojeve 021/442-954 ili 021/6339-223.

Zemlja porekla i zvanična stranica proizvoda

Cruz Oplus AT krovni nosači su proizvedeni u Španiji, što garantuje kvalitet i pouzdanost. Za više informacija o ovom proizvodu, posetite zvaničnu stranicu proizvoda na našem sajtu.

Pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača

Pored ovog modela krovnih nosača za VW Passat (B7) Sedan 4 vrata (2011-2015), nudimo i širok asortiman drugih krovnih nosača. Posetite našu prodavnicu kako biste videli sve opcije i pronašli onaj koji najbolje odgovara vašim potrebama.


Prednosti

  • Visokokvalitetni aluminijumski profil
  • Sertifikovani GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU
  • Besplatna montaža u našim prodavnicama

Započnite vaše putovanje sa krovni nosačima VW Passat (B7) Sedan 4 vrata (2011-2015), alu šipkama – Cruz Oplus AT! Sa ovim nosačima, možete biti sigurni da će vaš teret biti sigurno i praktično prenet na krovu vašeg vozila.

Nabavite kvalitetne krovne nosače koji su prilagođeni vašem VW Passat (B7) Sedan 4 vrata (2011-2015), i uživajte u svim pogodnostima koje oni donose. Bezbednost, pouzdanost i jednostavna montaža su samo neke od prednosti koje ćete dobiti sa ovim proizvodom.

Komplet za montažu se sastoji od aluminijumskih krovnih šipki i krovnog kita za pričvršćivanje. Dužina šipki je 118cm, a njihova maksimalna nosivost je 75kg. Zahvaljujući kanalu na gornjoj strani šipki, postavljanje dodatne opreme kao što su krovni koferi, nosači za bicikle ili skije, veoma je jednostavno.

Nabavite krovne nosače VW Passat (B7) Sedan 4 vrata (2011-2015), alu šipke – Cruz Oplus AT, i uverite se

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja