рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači VW Passat (B6) Sedan 4 vrata (2005-2011), alu šipke – Cruz Oplus AT

14.300 рсд

SKU: GTC9185 Kategorija:

KROVNI NOSAČI VW PASSAT (B6) SEDAN 4 VRATA (2005-2011), ALU ŠIPKE – CRUZ OPLUS AT

Krovni nosači koji će iznenaditi vaše potrebe

Krovni nosači su neizostavni dodatak za vaše vozilo. Izrađeni su od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, pružajući vam pouzdanost i sigurnost tokom puta. Kada se odlučite za krovne nosače marke Cruz Oplus AT, dobijate kompletnu montažnu opremu u setu. Dostupni su u različitim verzijama koje se prilagođavaju tipu krova vašeg automobila.

Garancija kvaliteta i sertifikati

Cruz krovni nosači su testirani i poseduju sertifikate kao što su GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Ovi sertifikati pružaju dodatnu sigurnost prilikom korišćenja.

Besplatna montaža za svakog kupca

Kupovinom krovnih nosača kod nas, dobijate besplatnu montažu. Naše stručno osoblje će vam pomoći da postavite nosače na vaše vozilo kako biste mogli da se fokusirate na uživanje u vožnji.

Odgovarajući za različite namene

Krovni nosači su neophodan dodatak za montažu krovnih kofera, nosača za bicikle ili ski nosača. Kada se odlučite za krovne nosače marke Cruz Oplus AT, otvara vam se mogućnost da putujete sa svim potrebnim stvarima na krovu vašeg vozila.

Oprostite na ometanju, Cruzevi krovni nosači su tačno ono što vam je potrebno!

Set krovnih nosača za VW Passat (B6) Sedan 4 vrata (2005-2011) uključuje 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača koji su deo kompleta i spremni za montažu. Navedena cena se odnosi na kompletan set.

Uz krovne nosače, možete dodatno poručiti bravice za zaključavanje nosača kako biste osigurali svoju opremu dok niste u blizini vozila. Bravice nisu neophodan deo za montažu krovnog nosača i opcioni su dodatak.

Jednostavan za montažu na rub vrata

Set krovnih nosača za VW Passat (B6) Sedan 4 vrata (2005-2011) uključuje:

 • Krovnu šipku – Cruz Oplus AT: Aluminijumska krovna šipka izuzetnog kvaliteta, dizajnirana da bude sigurna i stabilna. Hvatači su izrađeni od kvalitetnog čelika, a poklopci hvatača od izdržljive ABS plastike. Postavljanje dodatne opreme, kao što su krovni koferi, nosači bicikala i ski nosači, je jednostavno zahvaljujući kanalu na gornjoj strani krovne šipke. Dužina šipki je 128cm, a maksimalna nosivost je 75kg.

Kompletan krovni kit

Krovni kit je deo koji je potreban za montažu krovnih šipki na krov vašeg automobila. Komplet je prilagođen i dizajniran da se savršeno uklopi sa određenim tipom automobila. Izrađen je od visokokvalitetnog čelika, obezbeđujući pouzdanu i sigurnu montažu.

Sigurnost na prvom mestu

Vaša bezbednost je od velike važnosti. Pre montaže krovnih nosača, molimo vas da pažljivo pročitate bezbednosno uputstvo i strogo se pridržavate navedenih pravila. Ako imate bilo kakve nedoumice ili pitanja, naš tim tehničke podrške je tu da vam pomogne na brojeve telefona 021/442-954 ili 021/6339-223.

Uverite se u kvalitet

Cruz Oplus AT krovni nosači za VW Passat (B6) Sedan 4 vrata (2005-2011) pravi su izbor koji će zadovoljiti vaše potrebe. Kvalitet, sigurnost i praktičnost su zagarantovani. Sa ovim nosačima, možete biti sigurni da vaši krovni koferi, nosači bicikala ili ski nosači će biti sigurno montirani.

Brzo postavljanje i uživanje u avanturi

Uživajte u putovanju bez brige o svojoj opremi. Cruz Oplus AT krovni nosači za VW Passat (B6) Sedan 4 vrata (2005-2011) omogućavaju vam brzo postavljanje opreme na krov vozila. Iskoristite kanal na gornjoj strani krovne šipke kako biste osigurali svoj kofer ili nosač za bicikle. Sa ovim nosačima, svako putovanje će biti jednostavno i uživaćete u svakom trenutku.

Pogodnosti korišćenja Cruz Oplus AT krovnih nosača:

 • Pouzdanost i sigurnost
 • Visokokvalitetni materijali
 • Jednostavna montaža
 • Praktičnost za putovanja
 • Kompatibilnost sa različitom opremom
 • Obezbeđene besplatna montaža

Uverite se sami i iskusite prednosti Cruz Oplus AT krovnih nosača!

Sada je pravo vreme da iskusite sve prednosti korišćenja Cruz Oplus AT krovnih nosača. Verujte mi, u mom iskustvu, ovi nosači su neophodni za svako putovanje. Osigurajte svoju opremu i uživajte u svakom trenutku na putu.

Prednosti:

 • Visoka nosivost do 75kg
 • Laka montaža
 • Kompatibilnost sa različitim tipovima krova

Naručite svoje Cruz Oplus AT krovne nosače i uživajte u bezbednosti i sigurnosti svakog putovanja!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja