рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci VW Passat Alltrack (2012-2015), alu sipke – Nordrive Kuma M

6.500 рсд

SKU: GTC14220 Kategorija:

Krovni nosaci VW Passat Alltrack (2012-2015), alu sipke – Nordrive Kuma M

Krovni nosaci za sve potrebe prevoza

Krovni nosaci VW Passat Alltrack su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Izrađeni su od visoko kvalitetnog aluminijumskog profila, pružajući vam izuzetnu trajnost i pouzdanost. Bez obzira da li želite da nosite krovne kofera, ski nosače ili nosače za bicikle, Nordrive krovni nosaci su neophodan deo opreme koji će vam olakšati prevoz tereta na krovu automobila.

Lako montiranje i sigurnost

Nordrive krovni nosaci se isporučuju kao kompletan set, spremni za ugradnju na vaše vozilo. Krovni nosaci su dizajnirani da se lako montiraju i uklapaju u različite tipove krova vozila. Svi Nordrive krovni nosaci poseduju GS-TÜV sertifikat koji garantuje njihovu kvalitetu i sigurnost. Bezbednost je na prvom mestu, tako da možete biti mirni dok koristite ove krovne nosace.

Nosači koji se prilagođavaju vašim potrebama

Krovni nosaci VW Passat Alltrack (2012-2015), alu sipke – Nordrive Kuma M su dizajnirani da se prilagode specifičnostima vašeg vozila. Šipke su napravljene od eloksiranog aluminijuma, koji je ne samo jak i izdržljiv, već i otporan na koroziju. Šipke imaju kanale u koje se mogu ubaciti gumeni profili kako bi se sprečilo klizanje i oštećenje tereta. Zahvaljujući T-profilu koji dolazi uz nosače, možete jednostavno montirati nosače za skije i nosače za bicikle.

Podesive šape za jednostavnu montažu

Krovne šape koje dolaze uz ove nosače imaju podesivu visinu i širinu, omogućavajući maksimalnu prilagodljivost većini originalnih krovnih šina. Jastučići na krovnim šapama su napravljeni od mekanog TPE materijala kako bi se sprečile ogrebotine na šinama i osiguralo maksimalno prianjanje. Krajevi šipki su zaštićeni gumenim poklopcima koji se jednostavno stavljaju nakon montaže šipki.

Sigurnost na prvom mestu

Krovni nosaci VW Passat Alltrack (2012-2015), alu sipke – Nordrive Kuma M su podesivi i mogu se lako pričvrstiti na uzdužne šine na krovu vašeg vozila. Važno je da se pridržavate maksimalnog dozvoljenog rastojanja između šina, koje iznosi 110cm, kako biste obezbedili sigurnost pri transportu tereta. Maksimalna nosivost ovih nosača je 100kg, tako da možete biti sigurni da ćete moći bezbedno prevoziti svu svoju opremu.

Uputstva i bezbednost

Pre montaže krovnih nosača, pažljivo pročitajte uputstva za montiranje koja dolaze uz proizvod. Proverite da li su svi delovi iz seta prisutni i pravilno pričvršćeni pre upotrebe. Takođe, pročitajte bezbednosna uputstva kako biste se strogo pridržavali pravila sigurne upotrebe krovnih nosača.

Prednosti

  • Jednostavna montaža i prilagođavanje različitim tipovima vozila
  • Izuzetna sigurnost zahvaljujući GS-TÜV sertifikatu
  • Podesive šape i mekani jastučići za bezbedno i praktično korišćenje

Naručite krovne nosace VW Passat Alltrack (2012-2015), alu sipke – Nordrive Kuma M i uživajte u bezbednom transportu tereta na krovu svog vozila!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja