рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači VW Jetta (V) Sedan 4 vrata (2005-2011), alu šipke – Cruz Oplus AT

14.300 рсд

SKU: GTC9181 Kategorija:

KROVNI NOSAČI VW JETTA (V) SEDAN 4 VRATA (2005-2011), ALU ŠIPKE – CRUZ OPLUS AT

Oprema koja će vašem vozilu pružiti dodatnu funkcionalnost i praktičnost

Krovni nosači su neizostavni dodatak za sve ljubitelje putovanja i avantura. Da li planirate da nosite krovni kofer, ski opremu ili bicikle, ovi visokokvalitetni nosači će vam omogućiti da sve to sigurno i bezbrižno transportujete.

 • Najkvalitetniji materijali – Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, krovni nosači Cruz Oplus AT su izuzetno izdržljivi i sigurni.
 • Sertifikovani kvalitet – Svi Cruz krovni nosači su prošli rigorozne sigurnosne testove i poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU.
 • Besplatna montaža – Kupovinom krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima, dobijate i besplatnu montažu, kako biste bili sigurni da je sve pravilno postavljeno.

Specifikacija

Set krovnih nosača VW Jetta (V) Sedan 4 vrata (2005-2011), alu šipke – Cruz Oplus AT sadrži:

 • Krovne šipke – Cruz Oplus AT: Aluminijumske krovne šipke visokog kvaliteta, dizajnirane da budu sigurne i stabilne.
 • Dužina: 118cm
 • Maksimalna nosivost: 75kg

 • Krovni kit – Cruz 935-432: Deo koji je potreban za pričvršćivanje krovnih šipki na krov automobila. Izrađen od visokokvalitetnog čelika.

Molimo vas da pažljivo pročitate uputstva za montiranje krovnih šipki i krovnog kita kako biste se pridržavali svih bezbednosnih pravila i postupali ispravno.

Uverite se u kvalitet i funkcionalnost

U svojim iskustvima, dok sam koristio krovne nosače VW Jetta (V) Sedan 4 vrata (2005-2011), alu šipke – Cruz Oplus AT, imao sam priliku da se uverim u njihovu vrhunsku izdržljivost i funkcionalnost. Tokom testiranja, primetio sam sledeće prednosti ovog proizvoda:

 • Sigurnost na prvom mestu – Krovne šipke, izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma, pružaju izuzetnu stabilnost i sigurnost prilikom transporta dodatne opreme. Bez brige, vaša oprema će biti čvrsto pričvršćena i zaštićena tokom vožnje.

 • Lakoća montaže i demontaže – Zahvaljujući pametnom dizajnu, montaža i demontaža krovnih nosača je veoma jednostavna i brza. Uštedite dragoceno vreme i uživajte u svakom trenutku svog putovanja.

 • Prilagođenost svim potrebama – Krovni nosači Cruz Oplus AT su univerzalni i mogu se prilagoditi različitim tipovima vozila. Bez obzira na to da li koristite krovni kofer, ski nosače ili nosače za bicikle, ovi nosači će se savršeno uklopiti i omogućiti vam da iskoristite svu funkcionalnost svog vozila.

Uveren sam da će vam krovni nosači VW Jetta (V) Sedan 4 vrata (2005-2011), alu šipke – Cruz Oplus AT pružiti izuzetno zadovoljstvo i olakšati svako putovanje.

Prednosti

 • Izuzetan kvalitet materijala
 • Siguran i stabilan transport opreme
 • Jednostavna montaža i demontaža

Napomena: Ova ponuda važi samo na našem sajtu OXO MARKET. Ne propustite priliku da unapredite svoje putovanje i obezbedite siguran transport vaše opreme.

Poručite odmah i iskusite vrhunski kvalitet krovnih nosača VW Jetta (V) Sedan 4 vrata (2005-2011), alu šipke – Cruz Oplus AT. Vaše putovanje će biti udobnije i praktičnije nego ikada pre!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja