рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci VW Golf VII Sportsvan (2014-2018), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13099 Kategorija:

KROVNI NOSACI VW GOLF VII SPORTSVAN (2014-2018), CELICNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Krovni nosaci za VW Golf VII Sportsvan (2014-2018) su idealno rešenje za sve vaše prevozne potrebe. Napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, Nordrive krovni nosaci su pouzdani i sigurni. Ne samo da će vam omogućiti da prevezete svoje kofere, ski-opremu ili bicikle na jednostavan i bezbedan način, već će i dodati stil i eleganciju vašem vozilu.

Specifikacije

  • Materijal: Visokokvalitetni čelični profil
  • Tip vozila: VW Golf VII Sportsvan (2014-2018)
  • Tip krova vozila: Sa standardnom šinom
  • Sertifikat: GS-TÜV
  • Maksimalno rastojanje između šina: 111cm
  • Maksimalna nosivost: 100kg

Odlično prianjanje i bezbednost

Nordrive krovni nosaci su dizajnirani sa teleskopskim šipkama od visokokvalitetnog čelika koje se mogu prilagoditi šinama širine od 80cm do 111cm. Ove šipke se lako montiraju i čvrsto prijanjaju uz šine na krovu vozila. Da bi se sprečilo klizanje ili oštećenje krovnih šina, krovne šape i čelični pojas su obloženi EPDM gumom.

Dodatnu sigurnost pružaju bezbednosne brave koje će se postarati da vaša prtljag bude čvrsto vezan i bezbedan tokom vožnje. Možete biti potpuno sigurni da će vaša oprema ostati na mestu gde je postavite.

Spreman za instalaciju

Krovni nosaci VW Golf VII Sportsvan dolaze kao kompletni set, tako da ne morate brinuti o dodatnoj kupovini delova. Sve što vam je potrebno za montažu je već uključeno.

Preporučujem da pažljivo pročitate uputstva za montiranje koja su priložena, kako biste bili sigurni da pravilno instalirate krovne nosace i osigurate njihovo ispravno funkcionisanje.

Prednosti

  • Jednostavna instalacija: Set dolazi sa svim potrebnim delovima za brzu i laku montažu.
  • Visokokvalitetni materijali: Izrađeni od izdržljivog čelika i EPDM gume za dugotrajnu upotrebu.
  • Sigurnost i prianjanje: Krovne šape i čelični pojas sa bravom pružaju sigurno prianjanje i sprečavaju klizanje opreme.

Ready to transport your luggage in style and safety? Order now and experience the convenience of Nordrive SnapFit 1 roof racks for your VW Golf VII Sportsvan!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja