рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači VW Golf (VII) 5 vrata (2012-2020), alu šipke – Cruz Oplus AT

14.300 рсд

SKU: GTC9180 Kategorija:

KROVNI NOSAČI VW GOLF (VII) 5 VRATA (2012-2020), ALU ŠIPKE – CRUZ OPLUS AT

Set krovnih nosača za vaš vozilo

Krovni nosači su neophodan dodatak za prevoz tereta na vašem vozilu. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, krovni nosači – Cruz Oplus AT pružaju sigurno i stabilno rešenje za sve vaše prevozne potrebe.

Sertifikovani i pouzdani nosači

Svi Cruz krovni nosači su sertifikovani od strane prestižnih institucija kao što su GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Možete biti sigurni u njihovu pouzdanost i kvalitet.

Besplatna montaža krovnih nosača

Kupovinom krovnog nosača u našim maloprodajnim objektima, dobijate i besplatnu montažu. Naš stručni tim će se pobrinuti da nosači budu pravilno postavljeni na vaše vozilo.

Univerzalno rešenje za montažu dodatne opreme

Krovni nosači su neophodni za montiranje krovnih kofera, nosača za skije ili bicikala. Bez obzira na vaše potrebe, ovi nosači će vam omogućiti sigurno postavljanje dodatne opreme na krov vozila.

Sve što vam je potrebno u jednom setu

Set za montažu krovnih nosača uključuje 2 aluminijumske krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Sve što vam je potrebno za montažu dolazi u ovom setu.

Kvalitet i sigurnost

Šipke Oplus AT su napravljene od najkvalitetnijeg aluminijuma i dizajnirane su da budu sigurne i stabilne. Hvatači (stope) su izrađene od veoma kvalitetnog čelika, a poklopci hvatača su napravljeni od izdržljive ABS plastike. Montiranje dodatne opreme na ove nosače je veoma jednostavno zahvaljujući kanalu na gornjoj strani krovne šipke.

Specifikacije krovnih nosača:

  • Dužina šipki: 118cm
  • Maksimalna nosivost: 75kg

Bezbednost na prvom mestu

Važno je da pažljivo pročitate uputstva za montiranje kako biste pravilno pričvrstili krovne nosače na svoje vozilo. Obezbedili smo uputstva za montiranje krovnih šipki i krovnog kita kako bi postupak bio što jednostavniji i bezbedniji.

Zemlja porekla i zvanična stranica proizvoda

Krovni nosači – Cruz Oplus AT proizvedeni su u Španiji, što garantuje visok kvalitet i pouzdanost. Za dodatne informacije o proizvodu, možete posetiti zvaničnu stranicu proizvoda.

Kupite svoje krovne nosače danas!

Nemojte čekati da se pokvari ili ošteti vaša dodatna oprema zbog loše montaže. Nabavite svoje krovne nosače – Cruz Oplus AT i uživajte u sigurnom transportu tereta na vašem vozilu. Ne zaboravite da uz krovne nosače možete poručiti i bravice za zaključavanje koje će vašu opremu učiniti još sigurnijom.

Prednosti:

  • Visok kvalitet i pouzdanost
  • Jednostavna montaža
  • Bezbedno transportovanje dodatne opreme

Nabavite svoje krovne nosače – Cruz Oplus AT i uživajte u bezbednom transportu dodatne opreme na vašem vozilu!

Kupi odmah

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja