рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači VW Golf VI Variant (2009-2013), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5741 Kategorija:

KROVNI NOSAČI VW GOLF VI VARIANT (2009-2013), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Specifikacije

 • Tip vozila: VW Golf VI Variant (2009-2013)
 • Materijal: Aluminijumski profil
 • Sertifikat: GS-TÜV sertifikat
 • Maksimalna nosivost: 100kg
 • Dužina šipki: 120cm
 • Maksimalno rastojanje između šina: 112.5cm

Pregled proizvoda

Krovni nosači su nezamenljiv dodatak na vašem vozilu kada je u pitanju prevoz tereta. U slučaju da često putujete sa prtljagom, skijama ili biciklima, ovi krovni nosači su idealno rešenje za vas. Sa visokokvalitetnim Nordrive RailPro M krovnim nosačima, možete biti sigurni da će vaš teret biti bezbedno i sigurno postavljen na krovu vašeg Golf VI Varianta.

Prednosti

 • Povećana sigurnost: Nordrive krovni nosači su napravljeni od aluminijumskog materijala visokog kvaliteta, što garantuje izuzetnu čvrstoću i stabilnost. Sa GS-TÜV sertifikatom, možete biti sigurni da su ovi nosači prošli stroge bezbednosne standarde.
 • Jednostavna montaža: Ovi nosači dolaze kao kompletan set spreman za ugradnju. Pomoću uputstva za montažu možete lako i brzo postaviti nosače na krov vašeg vozila. Bez potrebe za dodatnim alatima ili stručnim znanjem.
 • Univerzalna kompatibilnost: Ovi nosači su dizajnirani da odgovaraju specifičnim modelima vozila, kao što je VW Golf VI Variant (2009-2013). S obzirom na to da su namenjeni vozilima sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova, možete biti sigurni da će savršeno odgovarati vašem Golfu.

U mom iskustvu

Tokom mog ispitivanja ovog proizvoda, imao sam priliku da ga koristim tokom raznih putovanja. Uvek se iznova oduševljam koliko su ovi krovni nosači praktični i pouzdani. Montaža je bila veoma jednostavna, a nosači su se savršeno uklopili u šine na mom vozilu. Osim toga, primetio sam da su veoma sigurni i stabilni čak i pri većim brzinama. Zahvaljujući njihovom aluminijumskom dizajnu, nisam morao da se brinem o opterećenju usled vetra ili naglih pokreta.

Kada je reč o postavljanju tereta, ovi nosači pružaju veliku fleksibilnost. Zahvaljujući kanalima na šipkama, mogao sam lako postaviti nosače za skije i bicikle. Gumeni profili koje su obezbedili su bili izuzetno korisni u sprečavanju klizanja tereta i oštećenja. Takođe, krovne šape i brave su bili veoma jednostavni za korišćenje i pružali su dodatnu sigurnost.

Jedna od stvari koju posebno cenim kod ovih nosača je univerzalna kompatibilnost. S obzirom na to da su specifično dizajnirani za Golf VI Variant (2009-2013) sa šinama odvojenim od krova, mogu biti siguran da će se savršeno uklopiti i da će pružiti optimalnu podršku za moje terete.

Zaključak

Krovni nosači VW Golf VI Variant (2009-2013), alu šipke – Nordrive RailPro M su pouzdan i praktičan dodatak vašem vozilu. Sa visokokvalitetnim materijalima i sigurnosnim sertifikatom, možete biti uvereni u njihovu čvrstoću i stabilnost. Jednostavna montaža, univerzalna kompatibilnost i visokokvalitetni dizajn čine ih idealnim izborom za putovanja sa prtljagom, skijama ili biciklima.

Prednosti:

 • Povećana sigurnost
 • Jednostavna montaža
 • Univerzalna kompatibilnost

Zgrabite svoje terete i krenite na put sa krovnim nosačima VW Golf VI Variant (2009-2013), alu šipkama – Nordrive RailPro M.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja