рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači VW Golf (V) 3 vrata (2003-2008), alu šipke – Cruz Oplus AT

14.300 рсд

SKU: GTC9176 Kategorija:

KROVNI NOSAČI VW GOLF (V) 3 VRATA (2003-2008), ALU ŠIPKE – CRUZ OPLUS AT

Krovnosaci.rs – Vaš najbolji izbor za krovne nosače!

LUKSUZNI KROVNI NOSAČI

Krovni nosači su neizostavan dodatak za vaš automobil. Predstavljaju savršeno rešenje za sve vaše potrebe transporta. Napravljeni su od najkvalitetnijih materijala kako bi pružili izuzetnu sigurnost i stabilnost. Ugradnja je jednostavna, a mi smo tu da vam omogućimo besplatnu montažu krovnih nosača.

Cruz Oplus AT – Perfektna kombinacija kvaliteta i dizajna

Krovni nosači VW Golf (V) 3 vrata (2003-2008), alu šipke – Cruz Oplus AT, su idealan izbor za vaš automobil. Izrađeni od visokokvalitetnog aluminijuma, ovi nosači garantuju sigurno i udobno putovanje.

Specifikacije

  • Tip nosača: Oplus AT
  • Materijal: Aluminijum
  • Dužina šipki: 118cm
  • Maksimalna nosivost: 75kg

Najbolji izbor za vaše putovanje

Uz krovne nosače VW Golf (V) 3 vrata (2003-2008), alu šipke – Cruz Oplus AT, vaša putovanja postaju još udobnija. Sertifikovani od strane GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, ovi nosači su garancija kvaliteta i bezbednosti.

Uz Cruz Oplus AT nosače, možete nositi sve što vam je potrebno na putovanju – od kofera, bicikala pa čak i skija. Njihova jednostavna montaža omogućava vam da brzo i efikasno pripremite svoj automobil za put.

Prednosti

  • Jednostavna montaža: Uz krovne nosače Cruz Oplus AT, montaža je laka i jednostavna. Uštedite vreme i energiju i pripremite svoj automobil za putovanje bez problema.
  • Sigurnost i stabilnost: Izrađeni od visokokvalitetnog aluminijuma, ovi nosači pružaju izuzetnu sigurnost i stabilnost tokom vožnje. Vaš prtljag će biti čvrsto pričvršćen i bezbedan.
  • Maksimalna nosivost: Sa maksimalnom nosivošću od 75kg, možete bezbedno transportovati sve što vam je potrebno na putovanju.

Zaključak

Krovni nosači VW Golf (V) 3 vrata (2003-2008), alu šipke – Cruz Oplus AT, su idealan izbor za sve ljubitelje putovanja. Sigurni, pouzdani i lako montirani, ovi nosači će vam omogućiti da svoj prtljag nosite bez brige. Ne propustite priliku da svoje putovanje učinite udobnijim i praktičnijim.

Poručite odmah i iskusite neverovatnu praktičnost krovnih nosača Cruz Oplus AT!


Prednosti:
– Jednostavna montaža
– Sigurnost i stabilnost
– Maksimalna nosivost

Dostupno samo na OXO MARKET

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja