рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci VW Golf III (1991-1998) 3 vrata – Cam Logico 41053

7.800 рсд

SKU: GTC5249 Kategorija:

KROVNI NOSACI VW GOLF III (1991-1998) 3 VRATA

Cam Logico 41053

Krovni nosači su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Izrađeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila i pružaju izvanrednu stabilnost i sigurnost. Cam Logico krovni nosači su dostupni kao kompletan set spreman za montažu na vaše vozilo. Bez obzira na to da li želite da montirate krovne kofere, ski nosače ili nosače za bicikle, ovi krovni nosači su neophodni dodatak koji će vam olakšati svaki put.

NAPOMENA: Samo za vozila opremljena sa ili bez pričvrsnih tačaka (bez uzdužnih šina)!

KLJUČNE KARAKTERISTIKE:

  • Kompletan set: Krovni nosači VW Golf III (1991-1998) 3 vrata – Cam Logico 41053 sadrže sve što vam je potrebno da biste postavili krovne nosače na vaše vozilo. Bez potrebe da kupujete dodatne delove i pribor, ovaj set je sveobuhvatan i ekonomičan izbor.

  • Kvalitetna izrada: Izrađeni od čeličnog profila visokog kvaliteta, ovi krovni nosači su izuzetno izdržljivi i otporni na sve vremenske uslove. Možete biti sigurni da će vam služiti dugi niz godina bez ikakvih problema.

  • Jednostavna montaža: Cam Logico 41053 krovni nosači se lako montiraju na vaše vozilo. Kompletan set dolazi sa svim potrebnim adapterima i poklopcima od polipropilena koji se savršeno uklapaju i osiguravaju sigurno postavljanje.

  • Preporučena nosivost: Ovi krovni nosači imaju preporučenu nosivost od 50kg, što znači da možete bezbedno prevoziti sve što vam je potrebno na putovanju.

SPECIFIKACIJE:

  • Četiri crno obojene čelične sape za pričvršćivanje, sa kompletnim setom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena.

  • Dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm u zavisnosti od modela automobila. Poprečni presek šipke iznosi 40x25mm, sa debljinom čeličnog profila od 1,2mm. Šipka je zaštićena crnim plastičnim omotačem koji pruža odlično prianjanje i izuzetno je otporan na UV zrake.

  • Preporučena nosivost: 50kg.

PREDNOSTI:

  • Jednostavna montaža: Uz Cam Logico 41053 krovne nosače, montaža nikada nije bila lakša. Svi delovi su već uključeni u kompletan set, pa ne morate brinuti o dodatnoj kupovini delova ili pribora.

  • Visokokvalitetna izrada: Izdržljiv čelični profil garantuje da će krovni nosači biti pouzdani i trajni. Bez obzira na vremenske uslove, možete se osloniti na njih da bezbedno prevezu sve što vam je potrebno.

  • Univerzalna kompatibilnost: Cam Logico 41053 krovni nosači su dizajnirani da se savršeno uklapaju na VW Golf III (1991-1998) 3 vrata. Bez brige o kompatibilnosti, možete biti sigurni da će se ovi nosači savršeno prilagoditi vašem vozilu.

ZAKLJUČAK:

Nema boljeg izbora od Cam Logico 41053 krovnih nosača za vaš VW Golf III (1991-1998) 3 vrata. Uz njihovu jednostavnu montažu, visokokvalitetnu izradu i univerzalnu kompatibilnost, ovi krovni nosači su idealno rešenje za sve vaše prevozne potrebe. Montirajte ih danas i uživajte u sigurnom i praktičnom putovanju sa svim neophodnim prtljagom.

“`
PREDNOSTI:

  • Jednostavna montaža
  • Visokokvalitetna izrada
  • Univerzalna kompatibilnost
    “`

NAPOMENA: Ako niste sigurni da li su navedeni krovni nosači odgovarajući za vaš auto, slobodno nas pozovite na 021/442-954 za dodatne informacije.

Posetite zvaničnu stranicu proizvoda ovde: Krovni nosaci VW Golf III (1991-1998) 3 vrata – Cam Logico 41053

Ako želite da pogledate našu kompletnu ponudu krovnih nosača, kliknite ovde: Kompletna ponuda krovnih nosača

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja