рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači VW Caddy Maxi Life (2015-2020), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5737 Kategorija:

KROVNI NOSAČI VW CADDY MAXI LIFE (2015-2020), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Specifikacija

 • Materijal: Visokokvalitetni aluminijumski profil
 • Tip krova vozila: Sa standardnom šinom
 • Sertifikat: GS-TÜV sertifikat
 • Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina: 112,5cm
 • Maksimalna nosivost: 100kg
 • Dužina šipki: 120cm

Krovni nosači VW Caddy Maxi Life (2015-2020), alu šipke – Nordrive RailPro M su idealno rešenje koje će zadovoljiti sve vaše potrebe za prevozom na vašem vozilu. Izrađeni su od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, pružajući izuzetnu izdržljivost i sigurnost.

JEDINSTVENA REŠENJE ZA VAŠE POTREBE

Nordrive RailPro M je kompletan set koji vam omogućava da lako montirate krovne nosače na vaš VW Caddy Maxi Life (2015-2020). Ovi krovni nosači su dizajnirani sa posebnom pažnjom prema detaljima kako bi se obezbedila maksimalna stabilnost i sigurnost tokom vaših putovanja.

JEDNOSTAVNA MONTAŽA I BEZBEDNOST

Krovni nosači su isporučeni kao kompletan set, spremni za ugradnju na vaše vozilo. Samo pratite uputstva za montažu i lako ćete moći da postavite krovne nosače na krov svog vozila. Sa GS-TÜV sertifikatom, možete biti sigurni da su ovi krovni nosači prošli rigorozne bezbednosne testove.

VELIKA NOSIVOST I IZDRŽLJIVOST

Krovni nosači VW Caddy Maxi Life (2015-2020), alu šipke – Nordrive RailPro M mogu nositi do impresivnih 100kg tereta. Bez obzira da li planirate da montirate krovne kofer, ski nosače ili nosače za bicikle, ovi krovni nosači će vam pružiti potrebnu podršku.

PRAKTIČAN DIZAJN I FUNKCIONALNOST

Šipke ovih krovnih nosača su izrađene od eloksiranog aluminijuma sa kanalima koji omogućavaju lako postavljanje dodatne opreme. Sa gumenim profilima otpornim na klizanje, možete biti sigurni da će vaš teret ostati na mestu i da neće biti oštećen. Sistem kanala takođe omogućava jednostavno montiranje nosača za skije i nosača za bicikle uz pomoć T-profila koji lako ulaze u kanale.

SIGURNOST NA PRVOM MESTU

Krovne šape ovih nosača su elegantnog dizajna, izrađene od visoko kvalitetne kompozitne plastike koja garantuje izuzetnu izdržljivost. Sa pomoću sigurnosnih bravica koje dolaze uz krovne nosače, možete biti sigurni da će vaš teret biti bezbedno osiguran. Set dolazi sa 3 ključa, tako da možete zadržati jedan kod sebe, a druge možete ostaviti kod članova porodice ili prijatelja.

VEZIVANJE SA VAŠIM VOZILOM

Ovi krovni nosači su posebno dizajnirani za vozila opremljena sa standardnim uzdužnim šinama koje su odvojene od krova. Jednostavno pričvrstite krovne šape na uzdužne krovne šine vašeg VW Caddy Maxi Life (2015-2020), bez potrebe za bušenjem ili bilo kakvim oštećenjem vozila.

POUZDAN I TESTIRAN KVALITET

Nordrive je renomirana marka koja se specijalizovana za proizvodnju krovnih nosača visokog kvaliteta. Sa GS-TÜV sertifikatom, možete biti sigurni da su ovi krovni nosači prošli stroge bezbednosne testove i da će pružiti pouzdanu podršku tokom svakog putovanja.


PREDNOSTI

 • Jednostavna montaža bez potrebe za bušenjem ili oštećivanjem vozila
 • Izuzetna nosivost od 100kg
 • Siguran i izdržljiv dizajn
 • Elegantan izgled koji se savršeno uklapa uz vaše vozilo
 • Kompletan set sa svim potrebnim delovima i sigurnosnim bravicama
 • Prošli stroge bezbednosne testove i poseduju GS-TÜV sertifikat
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja