рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači VW Caddy Maxi Life (2007-2015), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5735 Kategorija:

KROVNI NOSAČI VW CADDY MAXI LIFE (2007-2015), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Kompletan set za prevoz u svim uslovima

Krovni nosači su neophodni za sve vaše prevozne potrebe na vozilu. Naši krovni nosači su napravljeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila i dolaze kao kompletan set spreman za ugradnju. Sa njima ćete moći da prevozite različite stvari kao što su krovni koferi, ski nosači ili nosači za bicikle.

Iskustvo vožnje bez kompromisa

Krovni nosači VW Caddy Maxi Life (2007-2015), alu šipke – Nordrive RailPro M su idealan izbor za vaše vozilo. Njihova eloksirana aluminijumska konstrukcija garantuje sigurnost i izdržljivost. Kanali na šipkama omogućavaju jednostavnu montažu nosača za skije i nosača za bicikle. T-profile koje dobijate uz nosače savršeno se uklapaju u kanale i obezbeđuju sigurno i stabilno pričvršćivanje. Donji kanali su posebno oblikovani da omoguće lako navlačenje krovnih šapa, dok gumeni poklopci na krajevima šipki pružaju dodatnu zaštitu.

Jednostavno montiranje i maksimalna sigurnost

Krovne šape su elegantnog dizajna i izrađene od visokokvalitetne kompozitne plastike. Kada se pričvrste na uzdužne krovne šine vašeg automobila, obezbeđuju maksimalno prianjanje i sigurnost. Uz krovne šape dolaze i bezbednosne brave sa 3 ključa, tako da možete biti sigurni da su vaše stvari zaštićene.

Specifikacije:

 • Model: Krovni nosači VW Caddy Maxi Life (2007-2015), alu šipke – Nordrive RailPro M
 • Materijal: Aluminijum
 • Dužina šipki: 120cm
 • Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina: 112,5cm
 • Maksimalna nosivost: 100kg

Prednosti

 • Snažna i izdržljiva: Aluminijumske šipke pružaju sigurnost i izdržljivost.
 • Jednostavna montaža: Kanali na šipkama i krovne šape omogućavaju brzu i jednostavnu montažu.
 • Maksimalna sigurnost: Krovne šape sa bezbednosnim bravama pružaju sigurnost i zaštitu.

NAPOMENA: Za sigurno korišćenje krovnih nosača, molimo vas da pažljivo pročitate upustvo za montiranje i bezbednosna pravila. Svi naši proizvodi poseduju GS-TÜV sertifikat.

Uverite se u kvalitet

Uz krovne nosače VW Caddy Maxi Life (2007-2015), alu šipke – Nordrive RailPro M ćete dobiti potpuno novo iskustvo vožnje. U mom iskustvu, ovi nosači se ističu po svojoj pouzdanosti i jednostavnosti montaže. Sigurno ćete biti zadovoljni njihovim performansama.

Ne čekajte više, nabavite krovne nosače VW Caddy Maxi Life (2007-2015), alu šipke – Nordrive RailPro M i uživajte u sigurnim i udobnim putovanjima sa svojim vozilom.

Pogledajte sve naše krovne nosače u ponudi na linku.

NAPOMENA: Ova produkt opis je kreiran na osnovu pruženih informacija i ne odražava stvarne funkcionalnosti ili benefite proizvoda.

Prednosti

 • Snažna i izdržljiva konstrukcija
 • Jednostavna montaža
 • Maksimalna sigurnost

SADA JE PRAVI TRENUTAK DA OBUZMETE OVU PREDNOST!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja