рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači VW Caddy Maxi (2015-2019), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5734 Kategorija:

KROVNI NOSAČI VW CADDY MAXI (2015-2019), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Faktički naslov:

Krovni nosači za VW Caddy Maxi 2015-2019, Nordrive RailPro M

Specifikacija:

  • Materijal: Aluminijum
  • Dužina šipki: 120cm
  • Maksimalno rastojanje između šina: 112.5cm
  • Maksimalna nosivost: 100kg

Dobrodošli u OXO MARKET! Nadam se da ste spremni za fantastičan proizvod koji vam predstavljam danas. Ako ste vlasnik VW Caddy Maxi 2015-2019, ovi krovni nosači će vam biti savršen dodatak. Bez daljeg odlaganja, hajde da vam predstavim Nordrive RailPro M krovne nosače!

Pokrenite svoju avanturu sa krovnom opremom visokog kvaliteta

Krovni nosači su ona neophodna oprema koja omogućava da prevezete sve što vam je potrebno na vašem vozilu. Nordrive RailPro M krovni nosači su napravljeni od izuzetno visokokvalitetnog aluminijumskog profila, što garantuje njihovu izdržljivost.

Iskustvo bezbednosti i praktičnosti

Nordrive RailPro M se isporučuje kao kompletan set, spremni za jednostavnu ugradnju. Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat, što vam garantuje njihovu sigurnost i pouzdanost. Sa ovim krovim nosačima, možete biti sigurni da će vaša krovna oprema biti čvrsto pričvršćena i da je nećete izgubiti tokom vožnje.

Uživajte u svakom kilometru

Sa ovim krovim nosačima, vaša avantura može da počne! Bilo da planirate putovanje na skijanje, odlazak na odmor sa porodicom ili izlet sa prijateljima, Nordrive RailPro M krovni nosači će vam omogućiti da bezbedno transportujete sve što vam je potrebno.

Instalacija koja je jednostavna kao igra

Zahvaljujući jednostavnom dizajnu, instalacija ovih krovnih nosača je brza i jednostavna. Šipke su od eloksiranog aluminijuma sa kanalima u koje se ubacuju gumeni profili otporni na klizanje i za sprečavanje od oštećenja. Kanali na šipkama služe za montažu nosača za skije i nosača za biciklove uz koje dobijate T-profile koji idealno ulaze u kanal. Montiranje krovnih šipki na krovne šape je veoma jednostavno – samo jednostavno navucite krovne šape u kanale na šipkama. Nakon montiranja šipki, postavite gumeni poklopac na krajeve šipki kako biste ih zaštitili.

Kvalitetne šape za maksimalnu sigurnost

Krovne šape su izrađene od kompozitne plastike visoke otpornosti. Njihov elegantan dizajn omogućava maksimalno prianjanje i sigurnost kada se montiraju na krovne šine vašeg automobila. Uz set krovnih šapa, dobijate i bezbednosne brave sa 3 ključa, što vam dodatno daje osećaj sigurnosti.

Bezbednost na prvom mestu

Vaša sigurnost je od najveće važnosti. Zato vam preporučujem da pažljivo pročitate Upustvo za Montiranje kako biste se pravilno upoznali sa procesom instalacije i proverili da li su svi delovi iz seta prisutni. Takođe, pročitajte Bezbednosno Upustvo kako biste se upoznali sa pravilima i preporukama za korišćenje ovih krovnih nosača.

Poziv na akciju!

Ne čekajte više, već se pripremite za svoju narednu avanturu uz krovne nosače za VW Caddy Maxi 2015-2019. Kupovina je jednostavna – samo dodajte ovaj proizvod u korpu i nastavite sa kupovinom na OXO MARKET-u.

Prednosti:

  • Visokokvalitetni aluminijumski profili
  • Jednostavna instalacija
  • GS-TÜV sertifikat za sigurnost
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja