рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci VW Caddy Kombi (2004-2015), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13091 Kategorija:

KROVNI NOSAČI VW CADDY KOMBI (2004-2015), CELIČNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Opis proizvoda

Krovni nosači VW Caddy Kombi su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, Nordrive krovni nosači se isporučuju kao kompletan set spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama zavisno o tipu krova vozila (sa i bez pričvrsnih tačaka ili sa standardnom šinom). Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat.

Krovni nosači su neophodan deo potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla. Sa krovnim nosačima VW Caddy Kombi (2004-2015), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1, možete sigurno i efikasno prenositi teret na krovu vašeg vozila.

Specifikacije

  • Vrsta vozila: VW Caddy Kombi (2004-2015)
  • Materijal: Čelične sipke
  • Sertifikat: GS-TÜV
  • Maksimalno rastojanje između šina: 111cm
  • Maksimalna nosivost: 100kg

Montaža

Montaža krovnih nosača VW Caddy Kombi je jednostavna i ne zahteva mnogo vremena. Uz priložena uputstva za montiranje, možete sami vrlo jednostavno instalirati ove krovne nosače na svoje vozilo. Preporučljivo je pažljivo pročitati uputstva pre montaže i proveriti da li su svi delovi iz seta dostupni.

Sigurnost

Važno je pridržavati se bezbednosnih uputstava kako biste osigurali sigurnu upotrebu krovnih nosača VW Caddy Kombi. Molimo vas da pažljivo pročitate uputstva koja su dostavljena uz proizvod i da se strogo pridržavate svih navedenih pravila. Sigurnost je uvek na prvom mestu, posebno kada se koristi dodatna oprema na vozilu.

Prednosti

  • Kvalitetna izrada: Krovni nosači VW Caddy Kombi su napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, što garantuje izdržljivost i dugotrajnost.
  • Certifikovani proizvod: Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat, što potvrđuje njihovu bezbednost i kvalitet.
  • Jednostavna montaža: Uz priložena uputstva za montiranje, možete lako i brzo instalirati ove nosače na svoje vozilo.

Poručite krovne nosače VW Caddy Kombi (2004-2015) – Nordrive SnapFit 1 sada i iskoristite sve prednosti koje vam pruža ovaj visokokvalitetni proizvod. Prenosite teret na krovu vašeg vozila bez brige o sigurnosti. Budite spremni za sve avanture i putovanja!

Nordrive SnapFit 1

Poručite odmah

(Prikazane slike proizvoda su ilustrativne. Za tačne informacije o proizvodu, molimo vas da posetite zvaničnu stranicu proizvoda.)

-Specifikacije:
-Vrsta vozila: VW Caddy Kombi (2004-2015)
-Materijal: Čelične sipke
-Maksimalno rastojanje između šina: 111cm
-Maksimalna nosivost: 100kg

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja