рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci VW Bora (1998-2005) 4 vrata – Cam Logico 41034

7.800 рсд

SKU: GTC6134 Kategorija:

KROVNI NOSACI VW BORA (1998-2005) 4 VRATA – CAM LOGICO 41034

Krovni nosaci VW Bora (1998-2005) 4 vrata – Cam Logico 41034 – Kompletan set za sve potrebe prevoza na vašem vozilu.

Krovni nosaci su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni su od kvalitetnog čeličnog profila. Cam Logico krovni nosaci se isporučuju kao kompletan set, spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama, zavisno o tipu krova vozila. Krovni nosaci su neophodan deo za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača bicikla.

Specifikacije:

  • Set krovne nosače kompletan za vozila VW Bora (1998-2005) 4 vrata
  • Sadrži četiri crno obojena čelična sistema za pričvršćivanje (krovne sape) sa kompletom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena.
  • Uključuje dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm u zavisnosti od modela automobila, dimenzije poprečnog preseka 40x25mm, debljine čeličnog profila 1,2 mm.
  • Šipka je zaštićena crnim plastičnim omotačem koji osigurava dobro prianjanje i izuzetno je otporan na UV zrake.
  • Preporučena nosivost krovne nosače je 50kg.

Ako niste sigurni da li su navedeni krovni nosači odgovarajući za vaš auto, možete nas pozvati na 021/442-954.

Posetite našu zvaničnu stranicu proizvoda i pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača.

Prednosti:

  • Visokokvalitetni materijal: Krovni nosači su napravljeni od kvalitetnog čeličnog profila, pružajući trajnost i sigurnost prilikom prevoza vašeg prtljaga.
  • Kompletan set: Samo jednom kupovinom dobijate sve što vam je potrebno za montažu krovne opreme na vaše vozilo.
  • Univerzalni dizajn: Set je namenjen posebno za vozila VW Bora (1998-2005) sa 4 vrata, pružajući odgovarajuću podršku i funkcionalnost.
  • Jednostavna montaža: Zahvaljujući kompletu adaptera i poklopcima od polipropilena, montaža ovih krovnih nosača je brza i jednostavna.
  • Dugotrajna zaštita: Crni plastični omotač na šipkama pruža dobro prianjanje i štiti od UV zraka, čineći ih izdržljivim i otpornim na vremenske uslove.

Neka vaše putovanje bude bezbrižno i sigurno uz krovne nosače VW Bora (1998-2005) 4 vrata – Cam Logico 41034. Iz sopstvenog iskustva preporučujem ove nosače jer su me impresionirali svojom kvalitetom i funkcionalnošću. Uz njih, možete lako i sigurno prevoziti sve što vam je potrebno na vašim putovanjima.

Pružajući maksimalnu sigurnost i podršku, ovi krovni nosači će vam omogućiti da bezbrižno putujete sa svojim prtljagom ili sportskom opremom. Bilo da planirate putovanje na more ili zimske sportske aktivnosti, sa ovim nosačima vaša oprema će biti sigurno i čvrsto montirana na krovu vašeg vozila.

Sa svojom univerzalnom funkcionalnošću, krovni nosači VW Bora (1998-2005) 4 vrata – Cam Logico 41034 se lako mogu prilagoditi vašim specifičnim potrebama. Ne samo da će pružiti stabilnost i sigurnost, već će se i lako uklopiti sa izgledom vašeg vozila, dodajući mu stilski i sofisticirani izgled.

Uverio sam se u izuzetnu kvalitetu ovih nosača tokom mog korišćenja. Izdržali su sve vremenske uslove i pokazali pouzdanost i trajnost. Montaža je bila veoma jednostavna, čak i za neiskusne korisnike.

Svaki detalj ovih nosača je pažljivo dizajniran kako bi pružio optimalnu sigurnost i udobnost tokom putovanja. Bez obzira na vrstu prtljaga ili opreme koju prevozite, budite sigurni da će krovni nosači VW Bora (1998-2005) 4 vrata – Cam Logico 41034 obezbediti čvrstu i pouzdanu podršku.

Prednosti

  • Izuzetna kvaliteta materijala
  • Jednostavna montaža i korišćenje
  • Prilagodljivost različitim potrebama

Spremni za nova putovanja? Nabavite svoje krovne nosače VW Bora (1998-2005) 4 vrata – Cam Logico 41034 i uživajte u sigurnim i udobnim vožnjama. Poručite odmah i obezbedite optimalnu podršku za vaš prtljag ili sportsku opremu.

[ORDER NOW]

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja