рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači VW Amarok, double cab (2010-2016), alu šipke – Cruz Oplus AX

14.300 рсд

SKU: GTC9174 Kategorija:

KROVNI NOSAČI VW AMAROK, DOUBLE CAB (2010-2016), ALU ŠIPKE – CRUZ OPLUS AX

Krovni nosači za sve potrebe prevoza

Krovni nosači su savršeno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni su od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila kako bi osigurali sigurnost i stabilnost pri korišćenju.

Sertifikovani kvalitet

Svi Cruz krovni nosači poseduju prestižne sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. To znači da se možete osloniti na visok kvalitet i bezbednost ovih nosača.

Jednostavna ugradnja

Svaki kupac dobija besplatnu uslugu montaže krovnog nosača pri kupovini u našim maloprodajnim objektima. Naš stručni tim će se pobrinuti da nosači budu sigurno i pravilno postavljeni na vaše vozilo.

Neophodni za dodatnu opremu

Krovni nosači su neophodan deo za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Omogućavaju vam praktično prevoz svih vaših potrebnih stvari na krovu vozila.

KROVNI NOSAČI VW AMAROK, DOUBLE CAB (2010-2016), ALU ŠIPKE – CRUZ OPLUS AX

Set za montažu krovnih nosača se sastoji od 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope), koji su deo ovog kompleta. Ove šipke su napravljene od visokokvalitetnog aluminijuma što im obezbeđuje dugotrajnost i sigurnost.

Sigurnost i stabilnost

Šipke Oplus AX su dizajnirane tako da budu sigurne i stabilne prilikom korišćenja. Hvatači (stope) su napravljeni od visokokvalitetnog čelika, a poklopci hvatača su izrađeni od izdržljive ABS plastike. Zbog kanala na gornjoj strani krovne šipke, postavljanje dodatne opreme poput krovnog kofera, nosača bicikala i nosača skija je veoma jednostavno.

Dimenzije i nosivost

Dužina šipki je 118 cm, dok je maksimalna nosivost 75 kg. To znači da možete bez brige prevoziti teže ili veće predmete na krovu svog vozila.

Molimo vas da pročitate Upustvo za Montiranje Krovnih šipki kako biste se uverili da pravilno postavljate i koristite krovne nosače.

KROVNI KIT – CRUZ 935-648

Krovni kit je deo koji je potreban za pričvršćivanje krovnih šipki na krov automobila. Ovaj kit je napravljen od visokokvalitetnog čelika i pruža sigurnost i stabilnost pri korišćenju krovnih nosača.

Molimo vas da pročitate Upustvo za Montiranje Krovnog Kit-a kako biste se uverili da pravilno postavljate i koristite ovaj kit.

Bezbednost je na prvom mestu

Vaša bezbednost je izuzetno važna za nas. Stoga vas molimo da pažljivo pročitate Bezbednosno Upustvo koje smo pripremili i strogo se pridržavate svih navedenih pravila kako biste sebe i druge učesnike u saobraćaju zaštitili.

Tehnička podrška

Ukoliko niste sigurni da li su navedeni krovni nosači odgovarajući za vaše vozilo, slobodno nas pozovite na brojeve 021/442-954 ili 021/6339-223. Naša tehnička podrška će vam pružiti sve potrebne informacije i savete.

Zvanični proizvod

Ovi krovni nosači su originalni proizvod marke Cruz. Naša ponuda se bazira na visokokvalitetnim proizvodima za sve ljubitelje putovanja i prirode.

Posetite našu zvaničnu stranicu proizvoda za više informacija i upoznajte se sa kompletnom ponudom krovnih nosača za vaše vozilo.

Uverite se sami u kvalitet, bezbednost i funkcionalnost ovih krovnih nosača. Uživajte u svakom putovanju i olakšajte svoje avanture sa Cruz Oplus AX krovnim nosačima.

Prednosti

  • Jednostavna montaža i sigurno pričvršćivanje
  • Visoka nosivost i dugotrajnost
  • Praktično prevozite sve potrebne stvari

Nemojte propustiti priliku da nabavite vrhunske krovne nosače koji će vam omogućiti udobnost i sigurnost tokom svakog putovanja. Poručite svoj set krovnih nosača VW Amarok, double cab (2010-2016), alu šipke – Cruz Oplus AX odmah!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja