рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači VW Amarok, double cab (2010-2016), alu šipke – Cruz Cargo X

14.500 рсд

SKU: GTC9166 Kategorija:

KROVNI NOSAČI VW AMAROK, DOUBLE CAB (2010-2016), ALU ŠIPKE – CRUZ CARGO X

Savršeno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu.

Krovni nosači za sve situacije

Krovni nosači su napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog ili čeličnog profila, u zavisnosti od modela nosača. Ovi krovni nosači su kompletan set spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama, zavisno o tipu krova vašeg automobila – sa ili bez pričvrsnih tačaka na krovu, sa uzdužnim šinama odvojenim od krova ili sa integrisanim uzdužnim šinama.

Bezbednost i sertifikati

Svi Cruz krovni nosači poseduju prestižne sertifikate: GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. To znači da se možete osloniti na njihovu pouzdanost i kvalitet. Kako biste uživali u svakodnevnim avanturama, svaki kupac krovnog nosača dobija besplatnu montažu u našim maloprodajnim objektima.

Neophodan deo za prevoz

Krovni nosači su neophodan deo potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Sa ovim krovom nosačem možete biti sigurni da će vaše stvari biti bezbedno smeštene na krovu automobila, bez obzira na to da li putujete sa porodicom ili prijateljima.

Kreirajte savršenu kombinaciju

U kompletu dobijate 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope) koji vam omogućavaju brzo i jednostavno montiranje. Sve što vam je potrebno je ovaj set i malo vremena. Dodatno, možete poručiti bravice za zaključavanje nosača koji su opcionalni i neophodni su samo ukoliko imate fiksne tačke na krovu vozila. U kombinaciji sa ovim krovom nosačem, dobijate krećući se sa stilom i bezbednošću.

Kvalitetan dizajn i pouzdanost

Krovne šipke Cruz Cargo X su izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma i ojačane su za dodatnu sigurnost. Hvatači (stope) su napravljene od izdržljivog čelika, a poklopci hvatača su od istog materijala kao što su korice na ekranima telefona. Ova kombinacija materijala obezbeđuje dugotrajnost i pouzdanost šipki.

Aerodinamičan dizajn i jednostavno rukovanje

Šipke imaju poboljšani aerodinamični oblik koji smanjuje otpor vazduha i šum prilikom vožnje. Takođe, ojačani aluminijski profil šipki ima tri kanala koji omogućavaju jednostavno i brzo pričvršćivanje dodatne opreme na krovni nosač, kao što su krovni koferi, nosači bicikala ili nosači za skije.

Dimenzije i nosivost

Dužina šipki je 118cm, što je dovoljno da smestite sve vaše stvari na krov automobila. Maksimalna nosivost šipki je 75kg, što znači da možete biti sigurni da će sve biti na svom mestu tokom vožnje.

Bezbednost je na prvom mestu

Molimo vas da pročitate uputstvo za montiranje krovnih šipki pre postavljanja šipki na vaše vozilo kako biste bili sigurni da se sve pravilno montira i da nema nikakvih problema tokom vožnje.

Odgovarajuć za vaš automobil

Krovni kit je deo koji je potreban za pričvršćivanje krovnih šipki na vaš automobil. Komplet je dizajniran tako da savršeno odgovara vašem modelu automobila. Krovni kit je napravljen od visokokvalitetnog čelika kako bi obezbedio maksimalnu sigurnost i stabilnost dok putujete. Molimo vas da pažljivo pročitate uputstvo za montiranje krovnog kita i da se strogo pridržavate navedenih pravila kako biste bili sigurni da ste sve pravilno montirali.

Bezbednost na prvom mestu

Nije potrebno posebno istaći koliko je bezbednost bitna prilikom korišćenja krovnih nosača. Molimo vas da pažljivo pročitate bezbednosno uputstvo kako biste bili sigurni da pratite sve sigurnosne mere.

Imate pitanja?

Ukoliko niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaš automobil, možete se obratiti našoj tehničkoj podršci na brojeve telefona 021/442-954 ili 021/6339-223. Naš tim će rado odgovoriti na sva vaša pitanja i pružiti vam dodatne informacije.

Verujte u kvalitet

Naši krovni nosači su proizvedeni u Španiji i zadovoljavaju najviše standarde kvaliteta. Možete biti sigurni da ste dobili proizvod koji je pouzdan i dugotrajan.

Zvanična stranica proizvoda

Sve informacije o proizvodu možete pronaći na našoj zvaničnoj stranici proizvoda. Tamo možete naći i sve potrebne informacije o montaži i upotrebi.

Iskoristite sve što vam pruža

Pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača i pronađite savršen model za vaš automobil. Uverite se da vaša vožnja bude udobna i sigurna, uz sve pogodnosti koje krovni nosači pružaju.

Uživajte u avanturama

Sada kada imate krovni nosač za svoje vozilo, možete se prepustiti avanturama. Ne brinite o tome da li imate dovoljno prostora za sve stvari koje želite da ponesete sa sobom. Sa ovim krovom nosačem, možete biti sigurni da će sve va

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja