рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Volvo XC90 (2002-2015), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13078 Kategorija:

KROVNI NOSAČI VOLVO XC90 (2002-2015), CELIČNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Udobnost i bezbednost vašeg vozila

Krovni nosači Volvo XC90 su neizostavan dodatak za svakoga ko želi da maksimizira prostor za prevoz na svom vozilu. Ovi nosači su napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila i pružaju izuzetnu izdržljivost i sigurnost. Uz Nordrive SnapFit 1 krovne nosače, vaš automobil postaje spreman za razne potrebe prevoza.

Kompletan set spreman za ugradnju

Nordrive se pobrinuo da sve što je potrebno za montažu bude uključeno u ovaj kompletan set krovnih nosača. Svi delovi su pažljivo odabrani i dizajnirani tako da se lako uklapaju na Volvo XC90 vozila proizvedena od 2002. do 2015. godine. Bez obzira na tip krova vašeg vozila – sa ili bez pričvrsnih tačaka ili sa standardnom šinom, Nordrive SnapFit 1 nosači će pružiti savršeno prianjanje i sigurnost tokom vožnje.

Sertifikovana bezbednost

Nordrive SnapFit 1 krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat, što znači da su prošli rigorozne bezbednosne testove i da zadovoljavaju najviše standarde. Možete biti potpuno sigurni da vaše stvari će biti bezbedne tokom putovanja.

Vešto dizajnirane šipke

Teleskopske šipke od visokokvalitetnog čelika omogućavaju vam da prilagodite njihovu dužinu u zavisnosti od razmaka šina na vašem vozilu. Nordrive je posebnu pažnju posvetio detaljima kako bi šape koje se montiraju na krovne šine obezbedile savršeno prianjanje. Takođe su dodatno opremljene čeličnim pojasom obloženim EPDM gumom kako bi se sprečilo oštećenje krovne šine. Krovne šape takođe imaju bezbednosne brave za dodatnu sigurnost.

Maksimalna nosivost i dimenzije

Nordrive SnapFit 1 krovni nosači su dizajnirani da izdrže velike terete. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje možete montirati ove nosače je 111cm, dok je maksimalna nosivost čak 100kg. Možete biti sigurni da ćete moći preneti sve što vam je potrebno bez ikakvih problema.

Sigurnost je uvek na prvom mestu

Da biste obezbedili sigurnu upotrebu, molimo vas da pažljivo pročitate uputstva za montažu i proverite da li su svi delovi prisutni u navedenom setu. Takođe, preporučujemo da se strogo pridržavate bezbednosnih uputstava kako biste izbegli bilo kakve nezgode.

Pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača

Posetite našu zvaničnu stranicu proizvoda kako biste saznali više o Nordrive SnapFit 1 krovnim nosačima. Imamo širok izbor krovnih nosača za različite modele vozila. Obezbedite sigurnost, udobnost i praktičnost za svoje putovanje.


Prednosti

  • Izdržljivost i sigurnost od visokokvalitetnih čeličnih šipki
  • Jednostavna montaža i kompatibilnost sa šinama na Volvo XC90 vozilima
  • Sertifikovana bezbednost sa GS-TÜV sertifikatom
  • Prilagodljive teleskopske šipke za savršeno prianjanje na krovne šine
  • Dodatna zaštita šina od ogrebotina sa EPDM gumom
  • Bezbednosne brave za dodatnu sigurnost
  • Maksimalno dozvoljeno rastojanje od 111cm i nosivost od 100kg

Zašto čekati? Opremite svoj Volvo XC90 sa Nordrive SnapFit 1 krovnim nosačima i iskoristite maksimalni prostor za prevoz. Neka vaše putovanje bude udobno, sigurno i praktično. Kupite sada na OXO MARKET.

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja