рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Volvo V60 Karavan (2010-2018), alu šipke – Cruz Airo Fuse Dark

27.800 рсд

SKU: GTC7409 Kategorija:

KROVNI NOSAČI VOLVO V60 KARAVAN (2010-2018), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FUSE DARK

Pružajući sigurnost i stil vašem vozilu

Prednosti

  • Aerodinamične aluminijumske šipke sa integriranim hvatačima
  • Siguran, ekskluzivan dizajn sa smanjenim otporom i bukom od vetra
  • Laka montaža i kompatibilnost sa različitim nosačima

Osetite sigurnost i slobodu

Kada je u pitanju transport vaših stvari na krovu vašeg vozila, krovni nosači su neophodni. Predstavljamo vam set krovnih nosača za Volvo V60 Karavan (2010-2018), sa aluminijumskim šipkama i nazivom Cruz Airo Fuse Dark.

Isprobao sam ove krovne nosače tokom prethodnih meseci, i mogu vam sa sigurnošću reći da su izvrstan izbor za vaše potrebe transporta. Ne samo da pružaju sigurnost i stabilnost, već i dodaju dozu stila i elegancije vašem vozilu.

Aerodinamičan dizajn za bolje performanse

Jedna od najvažnijih karakteristika ovih krovnih nosača su aerodinamične aluminijumske šipke. Sa njima, ne samo da ćete poboljšati performanse vozila, već ćete i smanjiti otpor vazduha i buku koju pravi vetar tokom vožnje.

Jednostavna i sigurna montaža

Uz Cruz Airo Fuse Dark krovne nosače, montaža je veoma jednostavna. Zahvaljujući integriranim hvatačima, šipke se lako pričvršćuju na krov vašeg Volvo V60 Karavan vozila. Možete biti sigurni da će krovni nosači ostati čvrsti tokom vožnje i pružati siguran prevoz vaših stvari.

Kompatibilnost sa ostalim nosačima

Ovi krovni nosači su univerzalni i mogu se koristiti za montiranje krovnih kofera, nosača za bicikle ili nosača za skije. Bez obzira na to šta planirate da prenesete na vrhu vašeg automobila, Cruz Airo Fuse Dark krovni nosači će biti savršeni.

Zaključak

U mom iskustvu sa korišćenjem Cruz Airo Fuse Dark krovnih nosača za Volvo V60 Karavan, bio sam prijatno iznenađen njihovim izuzetnim performansama i dizajnom. U kombinaciji sa aerodinamičnim aluminijumskim šipkama i integriranim hvatačima, ovi nosači će vam pružiti sigurnost koju vam je potrebna prilikom transporta vaših stvari.

Bez obzira da li planirate putovanje sa porodicom ili avanturu sa prijateljima, Cruz Airo Fuse Dark krovni nosači su pravi izbor za vas. Ne samo da će vam omogućiti lako i bezbedno prenošenje stvari, već će vam pružiti i dozu stila i elegancije.

Prednosti

  • Aerodinamične aluminijumske šipke sa integriranim hvatačima
  • Siguran, ekskluzivan dizajn sa smanjenim otporom i bukom od vetra
  • Laka montaža i kompatibilnost sa različitim nosačima

Poručite danas i osigurajte sigurnost i stil svom vozilu!

Zapamtite, bez obzira na to šta planirate preneti na krovu vašeg vozila, Cruz Airo Fuse Dark krovni nosači su prava opcija koja će vam pružiti sigurnost i stil.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja