рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Volvo V50 SW (2004-2013), alu sipke – Nordrive SnapFit 2

16.200 рсд

SKU: GTC13381 Kategorija:

KROVNI NOSAČI VOLVO V50 SW (2004-2013), ALU ŠIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 2

Specifikacije

 • Tip: Krovni nosači
 • Vozilo: Volvo V50 SW (2004-2013)
 • Materijal: Aluminijum
 • Sertifikat: GS-TÜV
 • Maksimalno rastojanje šina: 136cm
 • Maksimalna nosivost: 100kg

Upustvo za montiranje

Ovi krovni nosači su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu, posebno za Volvo V50 SW model (2004-2013). Napravljeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, Nordrive krovni nosači su pouzdan izbor za vaše putne avanture. Ovi nosači su neophodni deo opreme za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle.

Dizajn i funkcionalnost

Šipke ovih krovnih nosača su teleskopske, izrađene od eloksiranog aluminijuma. Ovaj dizajn omogućava prilagođavanje širini šina, koje mogu biti udaljene od 100cm do 136cm. Krovne šape koje se montiraju na ove šine imaju čelični pojas koji pruža savršeno prianjanje i stabilnost. Takođe, čelični pojas je obložen EPDM gumom kako bi štitio šine od ogrebotina. Krovne šape su opremljene bezbednosnim bravicama koje osiguravaju vaš teret tokom vožnje.

Bezbednost i pouzdanost

Vaša sigurnost nam je od najveće važnosti. Zbog toga, krovni nosači za Volvo V50 SW su prošli GS-TÜV sertifikaciju, garantujući da su proizvod bezbedan i pouzdan. Pre montaže, molimo vas da pažljivo pročitate upustva za montiranje kako biste se uverili da pravilno instalirate nosače. Takođe, preporučujemo da pročitate bezbednosna uputstva i pridržavate se svih navedenih pravila tokom korišćenja krovnih nosača.

Prednosti

 • Visokokvalitetan aluminijumski profil
 • Teleskopske šipke prilagodljive različitim širinama šina
 • Čelični pojas i EPDM guma za zaštitu šina
 • Bezbednosne brave za siguran transport tereta
 • GS-TÜV sertifikat za pouzdanost i sigurnost

Poručite odmah!


Molimo vas da se obratite našem timu kako biste poručili krovne nosače Volvo V50 SW (2004-2013), alu šipke – Nordrive SnapFit 2. Uživajte u sigurnom i udobnom prevozu svih vaših tereta tokom vaših putovanja.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja