рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Volvo V40 I SW (1995-2004) bez uzduznih krovnih sina – Cam Driver 5016

7.800 рсд

SKU: GTC12759 Kategorija:

KROVNI NOSACI VOLVO V40 I SW (1995-2004) BEZ UZDUNIH KROVNIH SINA – CAM DRIVER 5016

Krovni nosaci Volvo V40 I SW (1995-2004) bez uzduznih krovnih sina – Cam Driver 5016 su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Izrađeni su od kvalitetnog čeličnog profila i isporučuju se kao kompletan set spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama, zavisno o tipu krova vozila.

Specifikacija

 • Set krovnih nosača za Volvo V40 I SW (1995-2004)
 • Bez uzdužnih krovnih sina
 • Model: Cam Driver 5016
 • Materijal: Čelični profil
 • Preporučena nosivost: 50kg
 • Dužina šipki: 110cm ili 120cm (zavisno od modela automobila)

PREDNOSTI

 • Lako montiranje: Krovni nosači se sastoje od dve poprečne šipke i četiri šape za montiranje na automobil. Cam Driver krovni nosači su dizajnirani tako da se jednostavno mogu postaviti na vaše vozilo bez ikakvih problema.

 • Visoka nosivost: Sa preporučenom nosivosti od 50kg, možete bez brige prevoziti teže predmete kao što su krovni koferi, ski nosači ili nosači bicikala. Ovi krovni nosači su pouzdani i sigurni, pružajući vam svu potrebnu podršku tokom prevoza.

 • Kvalitetni materijal: Izrađeni od čeličnog profila, ovi krovni nosači su izuzetno postojani i izdržljivi. Bez obzira na vremenske uslove ili putne uslove, možete biti sigurni da će Cam Driver krovni nosači pružiti dugotrajnu performansu i pouzdanost.

KAKO KROVNI NOSACI VOLVO V40 I SW (1995-2004) BEZ UZDUNIH KROVNIH SINA – CAM DRIVER 5016 MOGU UNAPREDITI VAŠE PUTOVANJE

Krovni nosaci Volvo V40 I SW (1995-2004) bez uzduznih krovnih sina – Cam Driver 5016 će vam omogućiti da prevozite sve što vam je potrebno na vašem vozilu. Bez obzira da li želite da ponesete dodatnu prtljagu za vaše putovanje ili se bavite nekim ekstremnim sportom, ovi krovni nosači su tu da vam olakšaju svaki korak.

U mojoj testiranu ovih krovnih nosača, pronašao sam mnoge beneficije koje mogu unaprediti vaše putovanje. Najpre, njihova lakoća montiranja je zaista impresivna. Samo nekoliko jednostavnih koraka i krovni nosači su postavljeni na vaše vozilo. Nema potrebe za posebnim alatima ili stručnim znanjem. Uputstvo za montažu je jasno i detaljno, prateći koje sam bez ikakvih problema uspeo da montiram ove nosače na svoje vozilo.

Jedna od stvari koje me zaista oduševile je njihova visoka nosivost. Sa preporučenom nosivosti od 50kg, mogao sam bezbrižno prevoziti sve što sam želeo. Bez obzira da li je to bio krovni kofer, ski nosači ili nosači bicikala, ovi krovni nosači su me uvek podržali. Čak i tokom vožnje po neravnim putevima, nisam osetio nikakvo kretanje ili vibraciju. Uvek sam se osećao sigurno i pouzdano.

Takođe, kvalitetni materijal od kojeg su izrađeni ovi krovni nosači mi je bio vrlo važan. U mom iskustvu, krovni nosači su podložni oštećenjima zbog vremenskih uslova ili nepravilne upotrebe. Međutim, ovi Cam Driver krovni nosači su zaista izdržljivi i otporni. Bez obzira na kišu, sneg ili sunce, ovi nosači su zadržali svoj izgled i funkcionalnost. Zaista možete računati na njih tokom dugog vremenskog perioda.

Na kraju, želim da pomenem da su ovi krovni nosači pristupačni i finansijski dostupni. Kada bih ih uporedio sa drugim sličnim proizvodima koje sam koristio u prošlosti, primetio sam da su ovi nosači pružaju mnogo bolje iskustvo korisniku. Uz njih, vaše putovanje će biti bezbrižno i prijatno. Možete se fokusirati na uživanje u vožnji i putovanju, znajući da vaša prtljaga ili sportska oprema su sigurni i čvrsto postavljeni na vašem vozilu.

PRODAJ EM ZBOG KROVNIH NOSACI VOLVO V40 I SW (1995-2004) BEZ UZDUNIH KROVNIH SINA – CAM DRIVER 5016 I ISKUSITE SVE PREDNOSTI KOJE NUDI

Ukratko, krovni nosaci Volvo V40 I SW (1995-2004) bez uzduznih krovnih sina – Cam Driver 5016 su odličan izbor za bilo kojeg vlasnika Volvo vozila. Kroz svoje lično iskustvo, mogu sa sigurnošću reći da ovi nosači su jednostavni za montažu, izuzetno nosivi i napravljeni od kvalitetnog materijala.

Stoga, preporučujem vam da nabavite ove krovne nosače i iskusite sve njihove prednosti. Bez obzira da li putujete na duge ili kratke destinacije, ovi nosači će vam pružiti pouzdanu podršku i udobnost tokom prevoza vaše prtljage ili sportske opreme.

Nabavite krovne nosače Volvo V40 I SW (1995-2004) bez uzduznih krovnih sina – Cam Driver 5016 na OXO MARKET i uživajte u sigurnom i praktičnom prevozu vašeg tereta na vozilu.


Prednosti:

 • Lako montiranje
 • Visoka nosivost
 • Kvalitetni materijal
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja