рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Volvo V40 Cross Country (2013-), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13076 Kategorija:

KROVNI NOSACI VOLVO V40 CROSS COUNTRY (2013-), CELICNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

PREDNOSTI

  • Visokokvalitetni čelični profil – Ovi krovni nosači su izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, što garantuje pouzdanost i dugotrajnost proizvoda.
  • Kompletan set spreman za ugradnju – Krovni nosači se isporučuju kao potpun set, tako da su spremni za brzu i jednostavnu ugradnju na vaše vozilo.
  • GS-TÜV sertifikat – Svi Nordrive krovni nosači poseduju prestižni GS-TÜV sertifikat, što je garancija njihove sigurnosti i pouzdanosti.

SPECIFIKACIJE

  • Tip vozila: Volvo V40 Cross Country (2013-)
  • Materijal: Čelik
  • Tip nosača: Teleskopski
  • Montaža: Na šine koje imaju rastojanje od 80cm do 111cm
  • Maksimalno rastojanje između šina: 111cm
  • Maksimalna nosivost: 100kg

Krovni nosači Volvo V40 Cross Country su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Bez obzira da li vam je potreban nosač za krovni kofer, ski nosač ili nosač za bicikle, ovi krovni nosači će vam pružiti sigurnost i praktičnost koju tražite.

Uz visokokvalitetni čelični profil, ovi nosači su izuzetno pouzdani i dugotrajni. Bezbednosni elementi kao što su čelični pojasovi i EPDM guma zaštitiće vaše krovne šine od ogrebotina i osigurati da nosači čvrsto prianjaju.

Jedna od prednosti ovih krovnih nosača je i jednostavna montaža. Set dolazi kao kompletna jedinica, što znači da nećete morati da tražite dodatne delove ili alate. Sve što vam je potrebno za montažu je već uključeno.

Sa GS-TÜV sertifikatom, možete biti sigurni da su ovi krovni nosači testirani i prošli rigorozne bezbednosne standarde. Vaša sigurnost i sigurnost vaših prevoznih sredstava su na prvom mestu.

Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 111cm, a maksimalna nosivost je 100kg. Takođe je važno da pažljivo pročitate uputstva za montiranje i da se strogo pridržavate svih bezbednosnih smernica kako biste osigurali sigurnu upotrebu.

Nordrive SnapFit 1 krovni nosači su pravi izbor za sve vlasnike Volvo V40 Cross Country (2013-) vozila koji žele da povećaju kapacitet i funkcionalnost svog vozila. Ovi nosači su praktični, sigurni i pružaju vam sve što vam je potrebno za bezbedan i udoban prevoz dodatnog tereta.

Investirajte u ovaj visokokvalitetni proizvod i uživajte u svim prednostima koje vam pruža. Uverite se sami zašto su Nordrive SnapFit 1 krovni nosači pravi izbor za sve ljubitelje putovanja.

ZAPOČNITE SVOJE NOVO AVANTURE SA NORDRIVE SNAPFIT 1 KROVNIM NOSAČIMA!

Primetili smo da se možda pitate da li su ovi krovni nosači pravi izbor za vaše potrebe. Uz našu ekskluzivnu ponudu, imate mogućnost da ih isprobate i uverite se u njihovu izuzetnu kvalitetu i funkcionalnost.

Naručite svoje Nordrive SnapFit 1 krovne nosače odmah i uživajte u novoj dimenziji prevoza na vašem vozilu. Ne propustite priliku da unapredite svoje putovanje sa pouzdanim i praktičnim rešenjem od Nordrive-a.

Ne gubite vreme, već danas naručite Nordrive SnapFit 1 krovne nosače i pripremite se za nezaboravna putovanja. Vaša avantura čeka!

Ponuda je ograničena, zato naručite odmah i ne propustite priliku da unapredite svoje putovanje sa Nordrive SnapFit 1 krovnim nosačima!

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja