рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Volvo V40 Cross Country (2013-2016), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5720 Kategorija:

KROVNI NOSAČI VOLVO V40 CROSS COUNTRY (2013-2016), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Visokokvalitetni krovni nosači za Vaše vozilo

Krovni nosači Volvo V40 Cross Country (2013-2016), alu šipke – Nordrive RailPro M su idealno rešenje za sve Vaše prevozne potrebe na vozilu. Izrađeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, ovi krovni nosači su izuzetno izdržljivi i pouzdani. Sa Nordrive RailPro M krovnim nosačima, dobijate kompletan set koji je spreman za ugradnju.

Izuzetno snažni i sigurni

Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat, što garantuje njihovu sigurnost i kvalitet. Kroz moje iskustvo, uočio sam da su ovi krovni nosači neophodni deo opreme za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle na Vaše vozilo.

Kvalitetan materijal i lako montiranje

Krovne šipke ovih nosača su napravljene od eloksiranog aluminijuma i poseduju kanale u koje se ubacuju gumeni profili. Ovi profili sprečavaju klizanje tereta i štite Vaše stvari od oštećenja. Takođe, kanali na šipkama omogućavaju jednostavnu montažu nosača za skije i nosača za bicikle, uz koje dobijate T-profile koji savršeno odgovaraju kanalima.

Montiranje krovnih šipki je jednostavno – donji kanali šipki su oblikovani tako da omoguće lako navlačenje krovnih šapa u kanale. Nakon montiranja, krajeve šipki možete zaštititi gumenim poklopcima.

Bezbednost i maksimalna nosivost

Krovne šape su elegantnog dizajna i napravljene su od visoko otporne kompozitne plastike. One se pomoću hvatača čvrsto pričvršćuju na uzdužne krovne šine Vašeg vozila, obezbeđujući maksimalno prianjanje i sigurnost tereta prilikom montiranja na krov.

Uz krovne šape, takođe dobijate i bezbednosne brave sa 3 ključa, čime dodatno osiguravate Vaše stvari.

Upotreba i uzdužne šine

Navedeni model krovnih nosača je namenjen isključivo za vozila opremljena sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 112,5cm, a maksimalna nosivost je 100kg. Dužina šipki je 120cm.

Uputstva za montažu i bezbednost

Da biste sigurno koristili ove krovne nosače, preporučujem Vam da pažljivo pročitate Uputstvo za Montiranje i proverite da li su na broju svi potrebni delovi iz navedenog seta. Takođe, molim Vas da se strogo pridržavate svih bezbednosnih uputstava kako biste obezbedili sigurnu vožnju i zaštitili Vaše stvari.

Prednosti:

  • Izuzetno izdržljivi i sigurni krovni nosači
  • Visokokvalitetan aluminijumski profil
  • Jednostavna montaža i korišćenje
  • Bezbednosne brave sa 3 ključa
  • Elegantan dizajn krovnih šapa
  • Maksimalno prianjanje i sigurnost
  • Velika nosivost od 100kg
  • Uključeni gumeni profili za sprečavanje klizanja
  • GS-TÜV sertifikat

NAPOMENA: CENA SE ODNOSI NA KOMPLETAN SET KROVNIH NOSAČA.

🛒 Kupite sada i obezbedite siguran i praktičan prevoz svih Vaših stvari sa krovom nosačima Volvo V40 Cross Country (2013-2016), alu šipke – Nordrive RailPro M!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja